Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Επικίνδυνα δημοσιεύματα του ξένου τύπου για την Κέρκυρα. "Ανακάλυψαν" αυτονομιστικό κόμμα που θα πάρει μέρος στις εκλογές!!!!!

Απάραδεκτο δημοσιεύμα για τη χώρα και την Κέρκυρα, δημοσιεύθηκε χθες σε ξένη εφημερίδα και ήδη βρίσκεται αναρτημένο στο διαδίκτυο αλλά και σε ελληνικά blog που καταγγέλλουν το γεγονός.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το κόμμα αποφάσισε να «κατέβει» στις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν σε δυο χρόνια, να προετοιμάσει το έδαφος για την επίτευξη του πολιτικού του στόχου που είναι η αυτονομία!.....

Αλλες νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να μεταδοθεί η είδηση και από μεγάλο βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό!

Η εφημερίδα φιλοξενεί και δήλωση του Βουλευτή της ΝΔ κ. Νίκου Δένδια. Μεταφέρουμε το απόσπασμα αυτό το οποίο βάζει το όλο θέμα στις σωστές του διαστάσεις. Ιδού τι γράφει η εφημερίδα: "Any talk of autonomy is a stupidity, a nonsense," said Nikos Dembias, a local MP with the governing New Democracy Party. "There is nothing to talk about." (Κάθε κουβέντα περί αυτονομίας είναι βλακεία, ηλιθιότητα. Δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση).