Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Διαβάστε μία ενδιαφέρουσα άποψη

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,για το ΛΑΟ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Περικυκλωμένοι ολόγυρα από λαμόγια, γιάπηδες, πλουτολάτρες και παρατρεχάμενους παραγοντίσκους, στη νοοτροπία ομοίους με φαιδρούς βυζαντινούς ευνούχους συνωμότες που ροκανίζουν τη δημοκρατία, εμείς -οι δημοκράτες Αριστεροί- στέκουμε μπροστάρηδες όχι μόνο στους λαϊκούς αγώνες, αλλά και στους προμαχώνες του Κινήματός μας!Αμετανόητοι εραστές της πολιτικής Αρετής, φίλοι της Δικαιοσύνης, ελεύθεροι άνθρωποι σύμφωνα προς τη φύση και τη συνείδηση, είμαστε εδώ, πιο πολλοί από ποτέ, έτοιμοι να υπερασπιστούμε το όφελος του λαού, του έθνους, της πατρίδας!
Στην αναλαμπή της ιστορίας που μας καλεί να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στην παρακμή, στην εκπόρνευση, στη διαφθορά, στον καταναλωτισμό, στη δεισιδαιμονία, στην αδιαφορία, στην ιδιώτευση, στην ξενοδουλεία (στους πυλώνες της πιο σκοτεινής ολιγαρχίας δηλαδή), στεκόμαστε στο πλευρό του προέδρου μας Γιώργου Α. Παπανδρέου: στις θέσεις που διακηρύττει, στις αρχές και αξίες που προβάλλει, στο πρόγραμμα που εξαγγέλλει!
Μέτοχοι της Λογικής, αλλά και της ανάγκης για Αλλαγή, γνωρίζουμε καλύτερα απ' τον καθένα το δύσκολο του δρόμου που επιλέγουμε να πορευτούμε αλλά και το πρόσωπο του διαχρονικού καθάρματος της ιστορίας που ποτέ δεν φοβηθήκαμε να κοιτάξουμε κατάματα!Στην τελευταία ευκαιρία της πατρίδας για προκοπή και εθνική ανεξαρτησία, υπερηφάνεια των συμπολιτών, πλήρη εκδημοκρατισμό της κοινωνίας και του πολιτεύματος, είμαστε ΕΔΩ!
Συντρόφισσες και σύντροφοι, αδέλφια που ζυμωθήκαμε μέσα στην ίδια φωτιά, τιμημένη γενιά του 90-91, που αρνηθήκαμε να "εκσυγχρονιστούμε" ως άνθρωποι της εποχής μας που ήμασταν και είμαστε, τώρα είναι η ώρα μας!
Απλώστε τις θέσεις του προέδρου και του Κινήματος από άκρη σ' άκρη της χώρας, διαδώστε τις αρχές και τις αξίες μας, γίνετε απεσταλμένοι και αγγελιοφόροι του μηνύματος της απελευθέρωσής μας από τον νεοφιλελευθερισμό, τα καρτέλ, τους τοκογλύφους τραπεζίτες! Συντρίψτε τους πεμπτοφαλαγγίτες που σαμποτάρουν τη νίκη μας, άφοβοι αντιμετωπίστε τα τσιράκια της ολιγαρχίας, νικηφόρα πορευτείτε παντού!
Στη σιωπή και στη συγκάλυψη των ΜΜΕ ορθώστε τις φωνές σας, στους φοβισμένους δουλοπάροικους υψώστε τις γροθιές σας, γίνετε το παράδειγμα, βρείτε μιμητές! Στην αναλαμπή της ιστορίας που μας υψώνει, στην τελευταία ευκαιρία της πατρίδας γίνετε ξανά οι πρωταγωνιστές! Καλό μας αγώνα!

ΠΗΓΗ:http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/