Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Να επιταχύνουν οι Νομαρχίες την πληρωμή των ωρομισθίων ζητά το Υπουργείο Παιδείας- (πόσα παίρνει ο κάθε ωρομίσθιος, ούτε λέξη)...

Επιστολή της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, στους Νομάρχες της χώρας για την επίσπευση της καταβολής των αμοιβών των ωρομίσθιων καθηγητών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Στην επιστολή η Υπουργός επισημαίνει ότι.....................
υπήρξε αποδέκτης παραπόνων από ωρομίσθιους καθηγητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με εξαιτίας των καθυστερήσεων στην καταβολή των αμοιβών τους.


Παρακαλεί τους Νομάρχες για τις όποιες άμεσες ενέργειες τους που θα διευκολύνουν την εξόφληση των υπολοίπων αμοιβών όλων των ωρομισθίων καθηγητών από τις πιστώσεις που ήδη έχουν αποσταλεί.


Τέλος, τους διαβεβαιώνει ότι ολόκληρη η ιεραρχία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και οι υπηρεσίες του Υπουργείου είναι στην διάθεσή τους για την επίλυση οποιουδήποτε γραφειοκρατικού ή άλλου προβλήματος ή αδυναμίας συντονισμού των υπηρεσιών διαφορετικών Υπουργείων, με στόχο πάντα την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.