Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

“3o ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010”

ΚΑΛΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΣΙΘΟΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


6 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΟΡΙΑ (Πανελληνίου Πρωταθλήματος) και 9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ έφερε ο καινούργιος Χρόνος στην πρώτη αγωνιστική παρουσία για το 2010
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες που διοργάνωσε ο Ποσειδώνας Ιωαννίνων με την συμμετοχή 17 κολυμβητικών ομάδων κυρίως από την Επαρχία.
Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν στο λιμάνι δεν στάθηκαν ικανοί......................
να εμποδίσουν την ομάδα να μεταβεί στα Ιωάννινα. Η εμφάνιση της ομάδας στο κολυμβητήριο λίγο πριν την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής ξάφνιασε πολλούς που πίστεψαν πως το απαγορευτικό του λιμεναρχείου θα μπορούσε να βγάλει τους κολυμβητές εκτός αγώνων. Αντίθετα η ομάδα φρόντισε να παρακάμψει το πρόβλημα ταξιδεύοντας με πλοίο της Γραμμής Ιταλίας.
Η καλή εμφάνιση των αθλητών ικανοποίησε το προπονητικό team του συλλόγου (ΤΟΜΠΡΟΣ-ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ-ΣΤΑΜΠΟΛΗΣ) αφού πέρα από τα μετάλλια που κατακτήθηκαν ,άλλοι τρείς αθλητές έπιασαν τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Φεβρουαρίου. Έτσι στους ΚΟΥΣΟΥΝΗ ΑΓΓΕΛΟ-ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΚΩΝ/ΝΟ και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ προστέθηκαν οι ΜΟΡΦΑΚΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ-ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΕΛΕΝΗ και ΑΡΓΑΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ που έπιασαν τα όρια στα αγωνίσματά τους στους συγκεκριμένους αγώνες ,ανεβάζοντας σε 6 προς το παρόν, τον αριθμό των κολυμβητών που θα μας εκπροσωπήσουν στην μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση του χειμώνα Πανελλαδικά.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος συνολικά 18 αθλητές/τριες. Οι 16 απο την αγωνιστική ομάδα και οι 2 απο την Προαγωνιστική.
Στο βάθρο ανέβηκαν οι:
ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-Αργυρό στα 100 πεταλούδα Ανδρών(1.07.73)-Χάλκινο στα 200 Μ.Α Ανδρών(2,38.50)και Χάλκινο στα 50 πεταλούδα Ανδρών(29.44)
ΡΙΓΑΝΑΣ ΣΠΥΡΟΣ-Χρυσό στα 50 πρόσθιο Ανδρών(34.76)-Αργυρό στα 100 πρόσθιο(1.20.23)και Χάλκινο στα 200 πρόσθιο(3.00.20)
ΑΡΓΑΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ-Χάλκινο στα 400 ελεύθερο Ανδρών(5.11.03)


Αν και ο σύλλογος δεν έλαβε μέρος στην κατηγορία των ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ με πλήρη ομάδα οι δυο αθλητές της προαγωνιστικής που συμετείχαν διακρίθηκαν κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο ο Χρύσανθος Μέριανος στα 50 ελεύθερο(31.89) και Χάλκινο μετάλλιο για την Χρυσάνθη Αλαμάνου στα 50 ύπτιο (40.68).


Συμμετείχαν οι: Κονισπολιάτης Χαράλαμπος, Καρδάμης Γιάννης, Κασίμη Βασω, Μανέτα Αθηνά, Σαμοίλης Χρήστος, Κουρτέσης Κων/νος, Κυπριώτη Ολγα, Φαιτά Μαρίσα, Τριγλιανου Ευα.
Επόμενη συνάντηση η επίσημη ημερίδα ορίων στα Ιωάννινα 23-24/01/2010


Αξιζει να σημειώσουμε ότι μικρή ήταν η συμμετοχή των σωματείων από τα Γιάννενα ,καθώς και των προαγωνιστικών , ιδιαίτερα την πρώτη αγωνιστική.


Συνοδός-Προπονητής: Κοντοστάνος Δημήτρης
Ευχαριστούμε για την βοήθειά τους στην οργάνωση της αποστολής τους: Κουσουνή Ν, Φαιτά Ν, Αλαμάνο Φ, Μέριανο Δ, Καββαδία Ν, και Παπαγεωργίου Β.