Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τι λέει ο Antikrogias για τα μπλόκα και τη συνέντευξη της Υπουργού Γεωργίας

Εχουμε τρελαθεί τελείως;» κα Μπατζελή; Εγώ πάντως κοντεύω!
Γιατί, αν πραγματικά έδωσε αυτή τη συνέντευξη στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, τότε μάλλον και η ίδια δεν θέλει να ανοίξουν τα μπλόκα!
Λέει μεταξύ άλλων όμορφων:
«αυτοί που κλείνουν τους δρόμους παίρνουν τις υψηλότερες επιδοτήσεις» . Στο ερώτημα ποιοι τελικώς στήνουν τα μπλόκα και τι πραγματικά εκπροσωπούν διευκρινίζει οργισμένη ότι................
«πρόκειται για ένα συνονθύλευμα χωρίς επαρκή νομιμοποίηση». Διευκρινίζει ότι «οι άνθρωποι υποθέτουν ότι εκπροσωπούν τους αγρότες, το πανελλαδικό συντονιστικό είναι αχταρμάς που αγγίζει τα όρια του αναρχοσυνδικαλισμού, με τον οποίο συντονίζονται συνδικαλιστές του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας». «Οι περισσότεροι» εξηγεί «είναι επιχειρηματίες ή ορίζονται από προσωπικές στρατηγικές, τρελαίνονται από τη δημοσιότητα, περιφρονούν την πολιτική ηγεσία της χώρας και θεωρούν εαυτούς μικρούς ανεξάρτητους ηγέτες,που δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν».


Τα είπατε ή δεν τα είπατε αυτά κα Μπατζελή;
Στο παρακάτω βίντεο είναι σαν να... τα διαψεύδει. Αλλά σαν να τα μασάει κιόλας.
Αν δεν τα είπε να καταγγείλει το ΒΗΜΑ!!!
Λυπάμαι. Λυπάμαι πραγματικά που η στρατηγική αυτής της κυβέρνησης είναι να στρέψει μια κοινωνική ομάδα εναντίον μιας άλλης. Ξεχάσαμε πολύ γρήγορα ως κόμμα το πώς κατακεραυνώναμε παρόμοιες προσπάθειες των κυβερνήσεων Καραμανλή.
Και λυπάμαι πολύ περισσότερο που το προχωράμε κι ένα βήμα παραπάνω: Όχι μόνο προσπαθούμε να στρέψουμε άλλες κοινωνικές ομάδες εναντίον των αγροτών, αλλά προσπαθούμε να διχάσουμε τους τελευταίους!


Παραθέτω δύο αποσπάσματα από περσινές δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ:
"Συνεχίζεται η σύγχυση και η κοροϊδία, πολλαπλασιάζονται οι ερμηνευτικές δηλώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης, πολλαπλασιάζονται και οι αντιφάσεις. Είναι προφανές ότι οι αγρότες δεν πείθονται, ακόμη και όσοι επιλέγουν να εγκαταλείψουν τα μπλόκα και να πάνε σε μια άλλη μορφή διαμαρτυρίας".
Γ. Παπακωνσταντίνου - 21/01/2009
"Αποτέλεσμα; Πάλι σε πανικό η κυβέρνηση. Και που εναποθέτει τώρα τις ελπίδες της; Στο λεγόμενο κοινωνικό αυτοματισμό. Επενδύει στη σύρραξη μεταξύ των αγροτών και άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων. Δηλαδή, επενδύει και πάλι στο διχασμό της κοινωνίας".
Βασικός Σχολιασμός Επικαιρότητας - 26/01/2009!!!


ΔΗΛΑΔΗ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΜΕ; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!


Να σας πω κι ένα μυστικό, σε περίπτωση που δεν σας το έχει πει κανένας σύμβουλός σας;
Η Αγροτιά δεν διχάζεται. Μπορεί να μην είναι όλοι στα μπλόκα, μπορεί αυτή τη φορά να βγήκαν μόνο οι "Γαλάζιοι" και οι "Κόκκινοι". Έτσι δεν γίνεται πάντα;. Από αυτούς που δεν βγήκαν στα μπλόκα, κάποιοι το έκαναν από "πράσινη" κομματική πειθαρχία, κάποιοι επειδή ντρέπονται, άλλοι επειδή φοβούνται και άλλοι επειδή δεν έχουν το κουράγιο πλέον. Όμως, όλοι είναι μαζί με αυτούς που είναι στα μπλόκα (ιδίως οι μικρομεσαίοι) και περιμένουν την -έστω μερική- δικαίωση των αιτημάτων.
Με τέτοιες τακτικές και δηλώσεις, θα τους βγάλετε και αυτούς στους δρόμους!