Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΕ

Η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κα. Άντζελα Γκερέκου παρευρέθη στην εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τα 75 χρόνια της απρόσκοπτης λειτουργίας του.
Σε χαιρετισμό που απηύθυνε η υφυπουργός ανάφερε ότι «βρισκόμαστε σε μια εποχή που χρειάζεται να................
 αναπροσδιοριστούν οι σχέσεις του κράτους με τον ξενοδοχειακό κόσμο και γενικότερα τις επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος. Σε μια εποχή που η Ελλάδα είναι κατοχυρωμένη τουριστική δύναμη στον διεθνή χάρτη, η συνεργασία των φορέων της πολιτείας με τον επιχειρηματικό κόσμο και τους εκπροσώπους του, πρέπει να επανα-οριοθετηθεί».
Επίσης η υφυπουργός επισήμανε ότι «πρέπει και η Πολιτεία να τιμήσει τις υποσχέσεις της και να δρομολογήσει τα ζητούμενα για την απρόσκοπτη λειτουργία της αγοράς. Είμαστε θετικοί σε πρωτοβουλίες και δράσεις που μπορούν να προωθήσουν αποτελεσματικότερα το ελληνικό τουριστικό προϊόν, προς όφελος της εθνικής οικονομίας και ασφαλώς και των κοινωνικών εταίρων. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Τουριστικών Προβλέψεων για την περασμένη χρονιά, προκειμένου να δούμε πως διαγράφονται οι τάσεις στο άμεσο μέλλον.»