Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Εκδήλωση Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίττας

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών παρευρέθη την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 ο Πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Στέφανος Γκίκας.


Ο κ. Γκίκας στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά στους Ετεροδημότες μας, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πορεία της οικονομίας και την αποτελεσματικότητα των σκληρών μέτρων που επιβάλλει η Κυβέρνηση, αλλά τόνισε ότι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις η συναίνεση του πολιτικού κόσμου είναι απαραίτητη.
Σε ότι αφορά στην Κέρκυρα, ανέφερε ότι................
την προηγούμενη περίοδο, προγραμματίστηκαν σημαντικά έργα υποδομής και η προσπάθεια όλων θα πρέπει να είναι η χωρίς προβλήματα υλοποίησή τους, αλλά και ο προγραμματισμός νέων έργων τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα της Κέρκυρας - που επί δεκαετίες έμεινε πίσω - και τα οποία θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην οικονομία του νησιού.


Ο κ. Γκίκας ευχήθηκε ευόδωση των στόχων και των προσπαθειών του Συλλόγου, επιτυχίες στις δραστηριότητες του και ευχαρίστησε τα μέλη των ΔΣ για τον καλό αγώνα, για την διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεων μας, τον οποίο με επιτυχία δίδουν.


Στην συνημμένη φωτογραφία εκτός του κ. Στέφανου Γκίκα, διακρίνονται ο Βουλευτής και πρ. Υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης, ο μαέστρος Γιώργος Κατσαρός, η Πρόεδρος της Κερκυραϊκής Εστίας κα Λίνα Βέργη και ο κ. Σπύρος Γραμμένος Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών.