Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- Φουλ προς δεύτερη θητεία του Κάρολου Παπούλια

"Είναι χαρά και τιμή να έρθουμε σήμερα σε εσάς με μία πρόταση που μας τιμά όλους για την επανεκλογή σας στην Προεδρία της Δημοκρατίας", είπε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, με τον οποίο συναντήθηκε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Παπούλια, ότι........................
είναι ευρύτατη η πεποίθηση του ελληνικού λαού ότι τίμησε το αξίωμα και ότι σε στιγμές δύσκολες για τη χώρα, έδωσε στίγμα θεσμικό και πολιτειακό με το οποίο ενίσχυσε το αίσθημα σιγουριάς, ασφάλειας και δημοκρατίας.
Απαντώντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι η κατοχύρωση και η ανάπτυξη των δημοκρατικών θεσμών αποτελεί πρώτιστο καθήκον, ενώ ανταπαντώντας ο πρωθυπουργός είπε ότι πρέπει να επαναφέρουμε στην πολιτική ζωή της χώρας το αυτονόητο, να πράττουν δηλαδή όλοι το καθήκον τους.
"Η χώρα έχει δυσκολίες, βλέπετε και με το αγροτικό. Τα προβλήματα δεν λύνονται με μπλόκα αλλά μέσα από το διάλογο και τη διάθεση όλων για μεγάλες ανατροπές", είπε ο κ. Παπανδρέου προσθέτοντας ότι "ταυτόχρονα δίνουμε μεγάλο και δύσκολο αγώνα διεθνώς για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας μας, και σε αυτή την πορεία, κύριε Πρόεδρε, η δική σας βοήθεια θα είναι πολύ χρήσιμη".
ΠΗΓΗ:http://troktiko.blogspot.com/