Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΤΙΝ πάει Βελιγράδι και καλεί τους ξενοδόχους

Στα πλαίσια της πολιτικής ν' ανοίξουν νέες αγορές για τα νησιά μας, όπως ήδη γνωρίζετε θα συμμετάσχουμε στις εκθέσεις Βελιγραδίου 24-28/2 και Σόφιας 25-27/2/10.
Σκεφτήκαμε να κάνουμε μια επίσκεψη –σαν πεδίο εμπειρίας – όχι μόνο για όσους θα κάλυπταν την έκθεση αλλά να δώσουμε ευκαιρία σε περισσότερους συναδέλφους να...
συμμετάσχουν στην έκθεση , να ζήσουν την ατμόσφαιρά της και να έχουν τις δικές τους επαγγελματικές επαφές.
Έτσι, σκεφτήκαμε να συμμετάσχουν 10 επαγγελματίες από κάθε Νομό της Π.Ι.Ν.
Θα μετακινηθούμε με αξιοπρεπές πούλμαν.
Θα ξεκινήσουμε από Ζάκυνθο όπου θα επιβιβαστούν οι συνάδελφοι της Ζακύνθου, θα επιβιβαστούν από Πάτρα ή Αστακό οι συνάδελφοι της Κεφαλονιάς, από Λευκάδα της Λευκάδας (εκεί θα γίνει διανυκτέρευση για να μην είναι μακρινό το ταξίδι) και το πρωί θα πάμε Ηγουμενίτσα για να πάρουμε τους συναδέλφους της Κέρκυρας.
Θα είμαστε στο Βελιγράδι στις 23/2/10 βράδυ.
Θα διανυκτερεύσουμε, θα επισκεφθούμε την έκθεση στις 24 και 25/2 μέχρι το μεσημέρι και θα φύγουμε για Σόφια όπου θα διανυκτερεύσουμε, θα επισκεφθούμε την έκθεση 25 απόγευμα και 26/2/10 και θα αναχωρήσουμε για επιστροφή στις 27 το πρωί, με την ίδια διαδρομή μέσω Εγνατίας-όπως θα κάνουν και το καλοκαίρι οι πελάτες μας.
Το όφελος πιστεύουμε ότι θα είναι τεράστιο και επειδή θα συμμετάσχουν πιό πολλά άτομα αλλά και επειδή θα συνταξιδέψουν και θα ανταλλάξουν απόψεις συνάδελφοι από την ίδια περιφέρεια , που έχουν το ίδιο τουριστικό προϊόν αλλά δεν έχουν βρεθεί μαζί να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.
Με φροντίδα της Γ.Γ.της περιφέρειας κ. Β.Αλεξανδρίδου (που θα φτάσει στις 25 στη Σόφια) θα υπάρξουν επαφές τουλάχιστον στη Σόφια σε υψηλό επίπεδο και σε επίπεδο ΜΜΕ για την πιο αποτελεσματική προβολή.
Σειρά προτεραιότητας-για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις- θα είναι δήλωση μέσω του e-mail: etinionia@yahoo.gr μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 15/2/10.
Το κόστος του λεωφορείου θα το πληρώσει η Π.Ι.Ν. δια της ΕΤΙΝ.
Το κόστος για κάθε συμμετέχοντα έχει υπολογιστεί για τα ξενοδοχεία με πρωινό και των δυο πόλεων, περίπου 150Ε/άτομο.
Σας παρακαλούμε στείλτε μας τις συμμετοχές σας.


Με ιδιαίτερη τιμή χαρά για την επικοινωνία
Πάντα στη διάθεσή σας


Παναγιώτης Σκληρός
Διευθύνων σύμβουλος