Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ξιφούλκησε το ΚΚΕ κατά του Γ. Καλούδη και τον κατηγορεί για αντικομμουνισμό

Για άλλη μια φορά ο γνωστός για τον αντικομμουνιστικό του οίστρο Γ. Καλούδης , μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. , ξαναχτύπησε.
Στρατευμένος στην επιχείρηση αποπροσανατολισμού του λαού της Κέρκυρας, με ταυτόχρονη συκοφαντική επίθεση ενάντια στο Κ.Κ.Ε. , εμφανίστηκε με δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. , ο κ. Καλούδης.
Θαυμαστής της γνωστής ρήσης και τακτικής του Γκαίμπελς.......
 « Λέγε, λέγε ψέματα , κάτι θα μείνει τελικά», καταφεύγει ακόμα μια φορά σε χοντροειδή ψέματα αναφερόμενος στο Κ.Κ.Ε. και τον βουλευτή Μπ. Χαραλάμπους ,λέγοντας ότι«καλούν τους αγρότες να μην εισπράξουν το υπόλοιπο της επιδότησης , θέλοντας έτσι να δημιουργήσουν αναταραχή και να ωφεληθούν αυτοί σε βάρος του λαού της Κέρκυρας».
Το Κ.Κ.Ε. και ο βουλευτής Μπ. Χαραλάμπους σε ερώτηση που κατέθεσαν στην βουλή ζητούσαν από την κυβέρνηση να υλοποίηση τα αιτήματα των αγροτών που ήταν:
Να αποδοθεί άμεσα ολόκληρη η επιδότηση και να αποσυνδεθεί από την ψηφιοποίηση .
Να δοθεί παράταση για να υλοποιηθεί η ψηφιοποίηση .
Να παρθούν μέτρα για την τιμή του λαδιού , την αναπλήρωση του χαμένου αγροτικού εισοδήματος με κατώτερες εγγυημένες τιμές , όχι στο διαχωρισμό του κατά κύριο επάγγελμα αγρότη , μηδενικό ΦΠΑ στα αγροεφόδια και είδη λαϊκής κατανάλωσης , κ.λ.π.
Που λοιπόν είδε ο λασπολόγος όλα αυτά τα προβοκατόρικα που γράφει για το Κ.Κ.Ε και τον βουλευτή Μπ. Χαραλάμπους ;
Φαίνεται πως ο κ. Καλούδης στη βιασύνη του να υλοποίηση τη γραμμή της κυβερνητικής σύσκεψης υπό τον κ. Πάγκαλο για « χτύπημα» του Κ.Κ.Ε. με κάθε μέσο εξαιτίας της στάσης του στους αγώνες του λαού μας , αποκαλύπτεται με τα χονδροειδή αντιΚΚΕ προβοκατόρικα ψέματα που λέει.
Η Έχθρα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. απέναντι στις λαικές διεκδικήσεις και τις ανάγκες των εργαζομένων είναι δεδομένη . Όπως δεδομένος είναι και ο φόβος της τάξης που υπηρετεί για τους πιο ριζοσπαστικούς αγώνες , στην πρωτοπορία των οποίων βρίσκεται διαχρονικά το Κ.Κ.Ε.
Έχουν σβήσει συνειδητά με γομολάστιχα τα έργα και ημέρες τους. Όταν στριμώχνονται από το λαό, τότε ξεκινούν τον αντικομουνισμό΄.
Αυτό δείχνει τη δύσκολη θέση που βρίσκονται και θεωρούμε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη θέση τόσο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ,όσο και της Ν.Δ. που σιγοντάρει τα αντιλαικά μέτρα όσο βεβαίως και των εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου που ζητούν ακόμα περισσότερα κέρδη σε βάρος του λαού .
Οι εργαζόμενοι , οι αγρότες , οι αυτοαπασχολούμενοι και μικροεπαγγελματίες δεν έχουν άλλο δρόμο, πέρα από αυτόν του αγώνα .
Στα πλαίσια αυτά η συμμετοχή τους στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ την
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 10.00 το ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΡΟΚΟ είναι αναγκαία και επιταχτική , με ένα σύνθημα.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΥΠΑΚΟΗ –ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ