Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Κι άλλος έφυγε από την δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Κερκυραίων- (Μα γιατί του φεύγουν όλοι;)

Σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Νίκου Χονδρογιάννη, να ανεξαρτητοποιηθεί από την Παράταξη της πλειοψηφίας «Κέρκυρα, Νέα Πόλη», την οποία γνωστοποίησε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (11-2-10), ο Δήμαρχος Κερκυραίων κ. Σωτήρης Μικάλεφ έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Χονδρογιάννης, επέλεξε το......
 δρόμο της ταραχώδους ανεξαρτητοποίησης. Επικαλούμενος αστεία επιχειρήματα, που δεν έχουν να κάνουν με πολιτική διαφωνία, αλλά με προσωπικά παράπονα μικροπολιτικού χαρακτήρα, που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της Προεδρίας του στην πρώην Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου Κερκυραίων (ΑΝΕΔΚ), δήλωσε στην τελευταία συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί.
Αναρωτιέται κανείς, γιατί μετά από ενάμισι χρόνο, χωρίς να έχει προκύψει κάτι το τελευταίο διάστημα, διάλεξε αυτή τη χρονική στιγμή για να δηλώσει ανεξάρτητος; Η στάση του αυτή, να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από τον εαυτό του, βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τα συμφέροντα της Πόλης και τη βούληση του Κερκυραϊκού Λαού, που με την ψήφο του επέλεξε την παράταξή μας να διοικήσει τον Δήμο Κερκυραίων. Αν ο Λαός δεν είχε επιλέξει την «Κέρκυρα Νέα Πόλη» στις επαναληπτικές εκλογές του δεύτερου γύρου, ο κος Χονδρογιάννης δεν θα ήταν σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση έντιμο από την πλευρά του είναι να παραιτηθεί.»


Ο Δήμαρχος Κερκυραίων
Σωτήρης Μικάλεφ