Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Υπογράφηκε η σύμβαση για το γήπεδο Κασσιώπης

Η σύμβαση για την κατασκευή του γηπέδου Κασσιώπης υπεγράφη σήμερα από το Νομάρχη Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο, τον Δήμαρχο Κασσωπαίων Γιώργο Πανταζή και τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του αντινομάρχη Κώστα Λέσση και του διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Νικήτα Καραλή.
Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό έργο αθλητικής υποδομής το νομό μας καθώς...
όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νομάρχης μετά την κατασκευή του θα είναι το μόνο γήπεδο στην περιοχή που θα διαθέτει χλοοτάπητα 5ης γενιάς, για τις ανάγκες άθλησης της νεολαίας τόσο της Κασσιώπης όσο και της ευρύτερης περιοχής.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 360.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από τη Νομαρχία και το Δήμο Κασσωπαίων και πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός τριών μηνών σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις του εργολάβου.
Ο Νομάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, η οποία ολοκληρώθηκε στη φάση της προεργασίας της με την υπογραφή της σημερινής σύμβασης και ευχαρίστησε τόσο την Διεύθυνση Τεχνικών υπηρεσιών όσο και τον Δήμαρχο Κασσωπαίων ο οποίος φρόντισε την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του 50% του έργου το οποίο πρόκειται να εκτελεστεί.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κασσωπαίων ευχαρίστησε τόσο το Νομάρχη όσο και τον αντινομάρχη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξαν για την πραγματοποίηση του τόσο σημαντικού και αναγκαίου για την περιοχή αθλητικού έργου.
Τέλος, ο αντινομάρχης Κώστας Λέσσης επεσήμανε ότι στην προσπάθειά της για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, η Νομαρχία έχει κατασκευάσει τα τελευταία τρία χρόνια 10 ανάλογα αθλητικά έργα και άλλα ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας κατασκευής είναι ακόμη 4 τα οποία θα αποδοθούν σε χρήση εντός του 2010.