Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ενδιαφέέρον Γκερέκου για το Εθνικό Στάδιο

Την διαβεβαίωση ότι θα πραγματοποιηθούν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις, ώστε το Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας να πληρεί τις προδιαγραφές που θέτει η Σούπερ Λίγκα, εξασφάλισε η Βουλευτής του Νομού Κέρκυρας κα Άντζελα Γκερέκου. Η θετική αυτή εξέλιξη για τον φίλαθλο κόσμο της Κερκύρας, προέκυψε μετά από...
 τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ την περασμένη Τρίτη ανάμεσα στην κα Γκερέκου, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κο Λιμπάντζη, τον Αντιπρόεδρο κο Βερούκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, κο Σπανουδάκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η κα Γκερέκου ενημέρωσε τον κο Σπανουδάκη για τις σημαντικές ελλείψεις του Εθνικού Σταδίου, οι οποίες καθιστούν αυτή τη στιγμή απαγορευτική τη χρήση του σε επίπεδο αγώνων της Σούπερ Λίγκας. Οι βασικότερες αλλαγές για τις οποίες η κα Γκερέκου ζήτησε τη χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ αφορούν τη χωρητικότητα, την ανακατασκευή των αποδυτηρίων αλλά και την επέκταση των δημοσιογραφικών θεωριών τα οποία επιβάλλεται να φιλοξενούν μεγαλύτερο αριθμό εκπροσώπων του Τύπου.
Εν τω μεταξύ για την πορεία των έργων στο ΕΑΚΚ ενημερώθηκε σήμερα η κα Γκερεκου από τον Γενικο Γραμματέα Αθλητισμού κο Μπιτσαξή. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο κος Μπιτσαξής διαβεβαίωσε την κα Γκερέκου ότι έχουν ξεπεραστεί όλες οι δυσκολίες και σήμερα αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ανάδοχο εταιρία που θα αναλάβει το έργο της ανακατασκευής του χλοοτάπητα.