Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Εκβιασμός, πλαστά έγγραφα, εξιχνίαση κλοπής περιέχει το αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 16/07/2010 από Αστυνομικούς του Α.Τ. Παλαιοκαστριτών, 68χρονος και 56χρονος ημεδαποί κατηγορούμενοι για εκβίαση σε βάρος 63χρονου ημεδαπού επιχειρηματία.
Ειδικότερα τις πρώτες πρωινές ώρες της 16/7/2010, σύμφωνα με κατάθεση του παθόντος, οι παραπάνω...
μαζί με άλλο ημεδαπό πήγαν στο κατάστημα του και του ζήτησαν εκβιαστικά χρήματα που όφειλε στον 68χρονο. Αφού αποπειράθηκαν να τον χτυπήσουν, χωρίς να τα καταφέρουν, τράπηκαν σε φυγή.
Ο τρίτος ημεδαπός αναζητείται.
Προανάκριση ενεργείται από Α.Τ. Παλαιοκαστριτών.


Σύλληψη στον Αερολιμένα Κέρκυρας


Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 17-7-2010, στον Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας ’’Ιωάννης Καποδίστριας’’ από Αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, ένας 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος, για κατοχή παραποιημένου ταξιδιωτικού εγγράφου και απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς αλλοδαπός εμφανίστηκε στον χώρο ελέγχου διαβατηρίων στο σημείο αναχωρήσεων εξωτερικού, με σκοπό να εξέλθει από τη χώρα μας και να εισέλθει σε άλλη χώρα κράτους μέλους της Ε.Ε., επιδεικνύοντας διαβατήριο το οποίο διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι ήταν πλαστό.
Προανάκριση ενεργείται από Α.Τ. Αερολιμένα.


Εξιχνίαση κλοπής


Εξιχνιάσθηκε κλοπή, η οποία έγινε μεσημβρινές ώρες της 16/07/2010 στην Κέρκυρα, σε βάρος 65χρονου ημεδαπού.
Δράστης της κλοπής είναι 22χρονος ημεδαπός.
Ειδικότερα ο δράστης με την βοήθεια δύο ακόμη ατόμων αφαίρεσαν λέβητα καλοριφέρ ο οποίος βρισκόταν στην είσοδο πολυκατοικίας προκειμένου να εγκατασταθεί σε αυτήν.
Με άμεσες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κερκύρας, ο δράστης συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.