Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ: ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ

Τόσο το ΛΑΟΣ όσο και το ΠΑΣΟΚ προχωρούν σε συκοφαντίες, σε αντικομουνισμό πετώντας τόνους λάσπης ενάντια στο ΚΚΕ και το λαϊκό κίνημα με στόχο να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα Τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα που βρίσκονται ένα βήμα από το να μπουν στους αγώνες γιατί έχουν πλημμυρίσει από οργή και αγανάκτηση λόγω της ολομέτωπης αντιλαϊκής αντεργατικής επίθεσης που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση. Μια ολομέτωπη αντιλαϊκή επίθεση που γυρίζει 100 χρόνια πίσω τη ζωή του λαού, έχει...
τη στήριξη του ΛΑΟΣ, τη συναίνεση της ΝΔ και δίνει σάρκα και οστά στο μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση μαζί με το ΔΝΤ και τη ΕΕ.
Γεννήθηκαν νέοι σύγχρονοι Γκέμπελς που έχουν επιδοθεί σε υβρεολόγιο κατά του ΚΚΕ.
Στο πλαίσιο αυτό μετά την επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ ακολούθησε και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Το μόνο που δεν έχει πει ακόμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το ΚΚΕ είναι υπεύθυνο για την καπιταλιστική οικονομική κρίση. Ειδικά ο κ. Πάγκαλος με όσα είπε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», αποκαλύπτει για άλλη μια φορά με την ΚΥΠατζήδικη φρασεολογία του ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμη για κάθε είδους προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος.
Είναι επικίνδυνοι. Οι εργαζόμενοι πρέπει να αγρυπνούν και να τους πληρώσουν σύμφωνα με έργα τους.
Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα, να ανατρέψουν το Μνημόνιο και να τους τρομάξουν. Προϋπόθεση είναι να ενισχύσουν το σκληρό ταξικό αγώνα με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία της ΠΕΜΠΤΗΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που θα γίνει στο ΣΑΡΟΚΟ στις 10 το πρωϊ. Να αλλάξουν τους συσχετισμούς δύναμης σε συνδικαλιστικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Να ανοίξουν το δρόμο της λαϊκής συσπείρωσης για τη λαϊκή νίκη.