Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Διαβάστε τι λέει ο προσωπικός κόμβος του Γ. Παπανδρέου εάν στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα!,,,,,

Διαβάστε τι λέει ο προσωπικός κόμβος του Γ. Παπανδρέου όταν στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα. Εμείς στείλαμε ένα. Τι έλεγε; Διαβάστε (αν μπορείτε....)

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ............


ςςςςςςςςςςςςςςςς ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ δδδδδ σσσσσσσσσσσσσσσσσ φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ δδδδδδδδδδδδδδδδδδδδ σσσσσσσσσσσσσσσσσ γγγγγγγγγγγγγγγ δδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδ σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ ααααααααααααααααααα φφφφφφφφφφφφφφφ θθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθ βββββββββββββββββββββββββ ωωωωωωωωωωωωωωωωω ψψψψψψψψψψψψψψψψ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχ


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Επικοινωνία με τους πολίτες/με τους νέους
Φίλες και φίλοι,


Το Διαδίκτυο συνιστά ένα εργαλείο επικοινωνίας και διαβούλευσης, το οποίο συμπληρώνει χωρίς να υποκαθιστά άλλες πιο παραδοσιακές μορφές επικοινωνίας και πρακτικής. Οι δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο, με τη χρήση εργαλείων με συστηματικό τρόπο, καταλήγει να είναι ένα αποτελεσματικό μέσο συνεχούς ενημέρωσης, μόνιμης και αμφίδρομης επικοινωνίας, ανοιχτού διαλόγου και οργανωμένης διαβούλευσης.


Ο προσωπικός κόμβος του Γιώργου Παπανδρέου λειτουργεί με στόχο την ενημέρωση για τις δραστηριότητες του και τη πληροφόρηση για σειρά θεμάτων που αφορούν ζητήματα που μας ενδιαφέρουν όλους. Κλειδί της όλης ενημερωτικής προσπάθειας είναι η παροχή της, όσο το δυνατό, ενδελεχούς, αλλά και αξιόπιστης, πληροφόρησης.


Ο παρών δίαυλος συνιστά, τρόπον τινά, ένα βήμα κατάθεσης απόψεων, αξιοποιώντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας (ή μπορείτε, εφόσον θέλετε να επισυνάψετε ένα κείμενο, να στέλνετε τα μηνύματα σας στο e-mail dialogue@politicalforum.gr, με αναγραφή των στοιχείων που περιέχονται στη φόρμα επικοινωνίας για διευκόλυνση). Η δίαυλος Επικοινωνίας παρέχει αποκλειστικά τη δυνατότητα κατάθεσης απόψεων και μόνο και δεν διαχειρίζεται μηνύματα εκτός αυτού του πεδίου.


Από το προσωπικό κόμβο του Γιώργου Παπανδρέου


Επικοινωνία
Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μου. Σύντομα θα λάβετε απάντηση στο μήνυμα σας. (...............).