Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Τώρα με την Εγνατία...καιρός για Ιόνιο

Ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουλίου και το δεύτερο μέρος του Road show 2010 «Τώρα με την Εγνατία…καιρός για Ιόνιο» που πραγματοποιήθηκε από την ΠΙΝ στα πλαίσια της ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού των Ιονίων Νησιών από την Β. Ελλάδα.
Το πρόγραμμα προβολής που ξεκίνησε από τον Ιούνιο περιλάμβανε τις πόλεις:
Ιωάννινα, Γρεβενά ,Κοζάνη, Φλώρινα, Έδεσσα, Νάουσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα ,Κιλκίς, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή.
Με ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο, αφετηρία την Ηγουμενίτσα και σημείο τερματισμού την Αλεξανδρούπολη, ομάδα τεσσάρων ατόμων που σε μεγάλες πόλεις γινόταν επταμελή, σε κεντρικά σημεία των πόλεων πραγματοποίησε εκδηλώσεις προβολής με infodesk, γιγαντοαφίσες, banner και εξυπηρετούσε το κοινό παρέχοντας πληροφόρηση για ξενοδοχεία και καταλύματα ,εκδηλώσεις, τρόπους προσβασιμότητας. Παράλληλα πραγματοποιούνταν διανομή εντύπων σε όλη την πόλη.
Διανεμήθηκαν 90.000 διαφημιστικά φυλλάδια των Ιονίων Νησιών.
Για την πραγματοποίηση του προγράμματος σημαντική ήταν η βοήθεια 15 Νομαρχών και 16 Δημάρχων των περιοχών που μετά από αίτημα του Γ.Γ. της ΠΙΝ, κ. Κ.Γεωργαλιδη, διέθεσαν τα κεντρικότερα σημεία των πόλεων, ενώ μέσω των υπηρεσιών τους και της δημοτικής αστυνομίας διευκόλυναν το έργο της ΠΙΝ.