Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Οι περιοδείες της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ- Το αυριανό πρόγραμμα

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπία της Λαϊκής Συσπείρωσης Κέρκυρας και Ιονίων Νήσων με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θ Γούλη και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κέρκυρας, Μ. Χαραλάμπους πραγματοποίησαν περιοδεία στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Συναντήθηκαν αρχικά με τον ΓΓ της ΠΙΝ κ. Γεωργαλίδη και στη συνέχεια με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της Περιφέρειας. Συζήτησαν μαζί τους τόσο για τις αλλαγές που θα φέρει ο Καλλικράτης στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας όσο και για το μέλλον...
της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Η αντιπροσωπία τόνισε ότι η βιωσιμότητα της Περιφέρειας δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ενότητά της αλλά και από τον τρόπο ανάπτυξης που πρέπει να επιλεγεί έτσι ώστε να αμβλυνθούν οι διαφορές μεταξύ των νομών και των περιφερειών της χώρας. Κάλεσαν τους εργαζόμενους να αντισταθούν στις μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ αλλά και της ΕΕ που έχουν σαν στόχο τον επανακαθορισμό των Περιφερειών με τη λήξη του ΕΣΠΑ το 2014. Τέλος, τους κάλεσαν να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που πλασματικά επικαλούνται την ενότητα της ΠΙΝ με στόχο τη ψηφοθηρία, την ώρα που ενισχύουν τις κυβερνητικές επιλογές.


Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας της Λαϊκής Συσπείρωσης Μπάμπης Χαραλάμπους παραβρέθηκε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα που έγινε έξω από το ΙΚΑ Κέρκυρας για την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας στο νησί μας. Επισημάνθηκε η πάγια θέση της παράταξης για άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την μετεγκατάσταση στο νέο Νομαρχιακό Νοσοκομείο.


Το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας της Λαϊκής Συσπείρωσης Μπάμπης Χαραλάμπους θα περιοδεύσει σε χωριά του Δήμου Αχιλλείων (Βαρυπατάδες, Καλαφατιώνες).

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αύριο Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μπάμπη Χαραλάμπους θα περιοδεύσουν στα Δημαρχεία και τις υπηρεσίες των Δήμων Αχιλλείων και Μελιτειέων. Στη συνέχεια θα περιοδεύσουν σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της περιοχής.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μπάμπης Χαραλάμπους θα περιοδεύσει σε χωριά του Δήμου Λευκιμμαίων. Συγκεκριμένα στις 7:30 το απόγευμα θα βρεθεί στα Κρητικά ενώ στις 8:30 στις Βιταλάδες.