Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Η υποδοχή της σημερινής εκδήλωσης από τους Κεφαλλονίτες- Διαβάστε τι γράφουν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Σάββατο) πρωί, στην Κέρκυρα η σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και άλλων στελεχών της οργάνωσης, στην οποία παρουσιάστηκε επίσημα ο καθηγητής Ηλίας Μπεριάτος ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Μπεριάτος συνοδευόταν από την βουλευτή Κέρκυρας και πολύ καλή του φίλη από τα παλιά, κα Αντζελα Γκερέκου.
Στην σύσκεψη της Κέρκυρας πήραν μέρος περίπου 50 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η υποδοχή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Μπεριάτου ήταν....
 πολύ χλιαρή , η ατμόσφαιρα αμήχανη ενώ το «τρακ»» της Άντζελας ήταν εμφανές.
Η «ψύχρα» που επικρατούσε στη σύσκεψη και η επιφυλακτικότητα των τοπικών στελεχών, εκτός των άλλων, επιδεινώθηκε με την άστοχη ενέργεια του κ. Μπεριάτου, να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Κέρκυρα ως υποψήφιος Περιφερειάρχης με την αποκλειστική συνοδεία ενός.. Λευκαδίτη! του κ. Παναγιώτη Σκληρού (του υπό παραίτηση Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων του ΠΑΣΟΚ. )
Το μοναχικό σουλάτσο των δυο ανδρών στην πόλη της Κέρκυρας - χωρίς την παρουσία τοπικών στελεχών-έκανε τους Κερκυραίους «τούρμπο» και διεύρυνε το χάσμα στις σχέσεις της οργάνωσης με τον υποψήφιο περιφερειάρχη.
Ε, ήτανε στραβό το κλήμα...
Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι παρόλο που η σύσκεψη έγινε για την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη, εν τούτοις το θέμα που 'έκαιγε' τους παραβρισκόμενους ήταν η υποψηφιότητα του Δήμαρχου Κέρκυρας, η οποία καθυστερεί να ανακοινωθεί από το ΠΑΣΟΚ.
Για άλλον πήγαν δηλαδή και για άλλον συζητούσαν..Μυστήρια τρένα αυτοί οι Κερκυραίοι τελικά..

ΠΗΓΗ:http://kefaloniapress.gr/