Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η περιοδεία της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"

Το πρωί της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπία της Λαϊκής Συσπείρωσης Κέρκυρας και Ιονίων Νήσων βρέθηκαν στο λιμάνι και συνομίλησαν με τους απεργούς στο χώρο των μεταφορών. Οι μεταφορείς τόνισαν την σκληρή στάση που κρατάει η κυβέρνηση με τα ΜΑΤ, τις συλλήψεις, τις αφαιρέσεις αδειών και την επιστράτευση. Η αντιπροσωπία κάλεσε τους απεργούς να βγάλουν συμπεράσματα από...
 την στάση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και να οργανώσουν την πάλη τους σε συνεργασία με τον εργαζόμενο λαό της χώρας, τους μικροεπαγγελματίες και τους μικρούς αγρότες.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας της Λαϊκής Συσπείρωσης Μπάμπης Χαραλάμπους μαζί με αντιπροσωπία της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων πραγματοποίησαν περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Αχιλλείων όπου συνομίλησαν με τους εργαζόμενους.
Τέλος πραγματοποιήθηκε ομιλία – συζήτηση με τους εργαζόμενους στην ξενοδοχειακή επιχείρηση «ΑΙΟΛΟΣ». Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον τους αφού βιώνουν καθημερινά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τουρισμός στο νησί μας. Η αντιπροσωπία της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισε ότι ο τουρισμός είναι η βασική οικονομική δραστηριότητα της Κέρκυρας και πρέπει να ενισχυθεί. Πρέπει να παρθούν μέτρα τα οποία δεν θα εξυπηρετούν μόνο τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα αλλά θα ωφελούν τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους μικροεπιχειρηματίες του κλάδου.


Το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας της Λαϊκής Συσπείρωσης Μπάμπης Χαραλάμπους θα περιοδεύσει σε χωριά του Δήμου Λευκιμμαίων. Συγκεκριμένα στις 7:30 το απόγευμα θα βρεθεί στα Κρητικά ενώ στις 8:30 στις Βιταλάδες.