Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Καλούδης- Φόρτες μαζί; Τι γράφει ο τύπος της Κεφαλονιάς

Οπως όλα δείχνουν η συνεργασία των δυο ανδρών είναι γεγονός.
Ετσι, μια νέα δυναμική εμφανίζεται στο πολιτικό σκηνικό και ανατρέπει τα δεδομένα των Περιφερειακών εκλογών, και όχι μόνο στα Ιόνια νησιά και την Ελλάδα.
Το δίδυμο Φόρτες-Καλούδης συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις μιας νικηφόρας έκβασης του προεκλογικού αγώνα και κατάκτηση της περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Μπορεί να μην έχουν γίνει ακόμα οι επίσημες....
ανακοινώσεις, μπορεί να συζητούνται ακόμα λεπτομέρειες της συνεργασίας , η αποδοχή όμως του κόσμου για αυτό το ενδεχόμενο είναι δεδομένη και καθολική.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο που ενδιαφέρει τους πολίτες, είναι ποιός θα ηγηθεί του συνδυασμού, αφού υπάρχει ανάγκη για μια γνήσια εναλλακτική πρόταση απέναντι στα κομματικά μαγειρεία που επιβάλλον ακόμα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Η δυναμική του Γιώργου Καλούδη στην Κέρκυρα και του Μάκη Φόρτε σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Λευκάδα και Ιθάκη δημιουργούν "τυφώνα" που θα παρασύρει πολλούς, που θα τρομάξει πολλούς και θα στείλει αρκετούς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Μην εκπλαγείτε αν αυτή η συνεργασία ανατρέψει καταστάσεις ακόμα και μέσα στους συνδυασμούς των αντίπαλων ψηφοδελτίων.
Τώρα οι ψηφοφόροι των Ιόνιων Νησιών έχουν μια εναλλακτική ΝΙΚΗΦΟΡΑ πρόταση! Εχουν το αντίδοτο στις λαθεμένες επιλογές των δυο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας . Εχουν τον δικό τους Συνδυασμό της Νίκης


ΠΗΓΗ:http://kefaloniapress.gr