Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΗΝ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Η Ν.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να έλθουν στην κεντρική συγκέντρωση των συνδυασμών της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ στο Δημοτικό Θέατρο στις 7 το βράδυ. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γούλης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας Μπ. Χαραλάμπους.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να έρθουν αφ΄ ενός να...
ακούσουν τις θέσεις και προτάσεις της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» για τις περιφερειακές - δημοτικές εκλογές, για τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και αφ΄ ετέρου να στείλουν με την μαζική τους συμμετοχή ένα δυνατό μήνυμα υπερψήφισης των συνδυασμών της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ».
Όσοι είναι οργισμένοι, αγανακτισμένοι και υποφέρουν από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την στήριξη του ΛΑΟΣ και τη συναίνεση της ΝΔ έχουν συμφέρον να πουν ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στα μέτρα που οδηγούν το λαό στη φτώχεια και τη χρεοκοπία. Να βάλουν φρένο στις νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στο πετρέλαιο, στο ΦΠΑ, στα νέα χειρότερα μέτρα που ετοιμάζονται για μετά τις εκλογές. Να δημιουργήσουν κλονισμούς στο πολιτικό σύστημα με όποια μορφή και αν έχει ακόμη και με κυβερνήσεις συνεργασίας που ετοιμάζονται.
Στις 7 Νοέμβρη δεν κρίνονται μόνο οι δήμοι και οι περιφέρειες. Κρίνονται πολλά. Γι αυτό οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα στις 7 Νοέμβρη με την ψήφο τους πρέπει να κάνουν μια νέα αρχή. Με ενιαία ψήφο στην Περιφέρεια και στο Δήμο να καταδικάσουν τους επίσημους και «ανεπίσημους» συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Να προκαλέσουν κλονισμούς στο πολιτικό σύστημα με όποια μορφή και αν έχει, ακόμη και με κυβερνήσεις συνεργασίας που ετοιμάζονται, ενισχύοντας αποφασιστικά τους συνδυασμούς της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ».
Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι με τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ τόσο στη Περιφέρεια με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Θόδωρο Γουλή όσο και στο Δήμο Κέρκυρας με υποψήφιο Δήμαρχο το Μπάμπη Χαραλάμπους θα μάχονται για το δίκιο των εργαζόμενων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, θα αντισταθούν στις αντεργατικές αναδιαρθρώσεις που προωθούνται μέσω του «Καλλικράτη» και θα διεκδικήσουν έργα που θα έχουν σχέση με την ανακούφιση της ζωής των εργατικών οικογενειών, των λαϊκών οικογενειών, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων και όχι με την κερδοφορία του κεφαλαίου.
Με την υπερψήφιση των συνδυασμών της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» που στηρίζει το ΚΚΕ, μπορούμε να αλλάξουμε το κλίμα, να νικήσουμε τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό. Μπορούμε να τους σταματήσουμε.!!