Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Συναντήσεις Σπ. Σπύρου με υπαλλήλους Νομαρχίας και ΚΤΕΛ

Το Σύλλογο Εργαζομένων στη Νομαρχία Κέρκυρας επισκέφτηκε ο υπ. Περιφερειάρχης, Σπύρος Σπύρου, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα – Ιόνιος Πολιτεία».
Το θέμα των μετατάξεων των υπαλλήλων σε Δήμο και Περιφέρεια, με βάση τον «Καλλικράτη», κυριάρχησε στη συζήτηση που είχε ο κ. Σπύρου με την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη Νομαρχία Κέρκυρας, Κυριακή Παυλοπούλου, η οποία εξέφρασε την αγωνία της για...
 τον τρόπο που θα γίνουν οι μετακινήσεις υπαλλήλων.
Ο κ. Σπύρου διαβεβαίωσε τόσο την κ. Παυλοπούλου όσο και τα μέλη του σωματείου ότι θα κάνει προσπάθεια έτσι ώστε οι μετατάξεις αυτές να μην αγγίξουν τα εργασιακά δικαιώματα και να γίνουν σε κλίμα ομαλότητας.


Στο ΚΤΕΛ


Το σοβαρό θέμα της εγκατάστασης του ΚΤΕΛ σε ιδιόκτητο οικόπεδο ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης του Σπ. Σπύρου με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Κέρκυρας.
Σημειώνεται ότι το ΚΤΕΛ έχει ήδη αγοράσει οικόπεδο στην περιοχή «Κωτσέλα», ωστόσο οι πολεοδομήσεις που γίνονται εμποδίζουν τη μετεγκατάσταση.
«Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ», είπε ο κ. Σπύρου, «δε συνάδουν με την τουριστική εικόνα της Κέρκυρας και επιπλέον υπάρχουν στην περιοχή κυκλοφοριακά προβλήματα που εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του».