Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανακηρύχθηκε ο συνδυασμός Φούρκα- Δεκτή η αίτηση ανάκλησης του συνδυασμού του

ΠΗΓΗ:http://www.apela.gr
Είναι γεγονός πλέον πως ο συνδυασμός του Υποψηφίου Δημάρχου Σπάρτης Κώστα Φούρκα, στις 7 Νοεμβρίου θα αναμετρηθεί στις Δημοτικές εκλογές.
Αυτή την απόφαση πήραν όλοι οι Δικαστές του Πρωτοδικείου Τρίπολης, αφού εξέτασαν διεξοδικά την αίτηση ανάκλησης, της πρώτης απόφασης του Πρωτοδικείου....
 Σπάρτης που λήφθηκε με 2 κατά και ένα υπέρ, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.
"Είχαμε πάντα εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και δικαιωθήκαμε ομόφωνα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Τρίπολης" ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Φούρκα απευθυνόμενος στον κόσμο που έτρεξε να τον υποδεχτεί περίπου στις 11:20 σήμερα το βράδυ Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.




Ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας, πως σύμφωνα με το νέο εκλογικό νόμο και τη διευκρινιστική απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών προς την apela.gr, οι ομιλίες σε προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων οι οποίοι δεν μας έχουν καλέσει κιόλας να καλύψουμε τη συγκέντρωση τους, δεν αποτελεί εμφάνιση, αλλά είδηση. Σύμφωνα με το νόμο στο διαδίκτυο επιτρέπετε μόνο μία εμφάνιση.




Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από το προεκλογικό κέντρο του κ. Φούρκα πριν και μετά την είσοδό του σε αυτό το βράδυ της Παρασκευής...