Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου στην Κέρκυρα με Άρη Σπηλιωτόπουλο

Παρουσία του τέως υπουργού και νυν βουλευτή της Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών, Άρη Σπηλιωτόπουλου, έγιναν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» στην Κέρκυρα.
Εμείς αγαπάμε τα Ιόνια Νησιά, εσείς όμως θα τα υπηρετήσετε
Αναφερόμενος στον κ. Σπύρο Σπύρου, ο βουλευτής της Ν.Δ. εξήρε την προσωπικότητά του και αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία του στη Βουλή όσο και στη ΔΥΠΕ Ιονίων Νήσων, που τη χαρακτήρισε ευγενική και αποτελεσματική, αφού, όπως είπε, ο υποψήφιος περιφερειάρχης έχει ως γνώμονα πάντα να υπηρετεί τον τόπο του από όποια θέση και αν έχει βρεθεί.
Μάλιστα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε....
 ιδιαίτερα ότι «όλοι αγαπάμε τα Ιόνια Νησιά, εσείς όμως», είπε αναφερόμενος στον κ. Σπύρου και τα μέλη του συνδυασμού, «καλείστε να τα υπηρετήσετε».


Ο Νομάρχης Κέρκυρας, Στ. Πουλημένος, αισιόδοξος για τη νίκη


Στην τελετή των εγκαινίων χαιρετισμό απεύθυνε και ο Νομάρχης Κέρκυρας, Στέφανος Πουλημένος, ο οποίος – χαριτολογώντας – είπε ότι ο χώρος όπου στεγάζεται το Εκλογικό Κέντρο είναι ο ίδιος με αυτόν που χρησιμοποίησε και ο ίδιος προεκλογικά και του έφερε την τύχη να εκλεγεί, το ίδιο δε ευχήθηκε και στον κ. Σπύρου.


Σπ. Σπύρου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Επτανήσιους


Στην ομιλία του, προς τους συγκεντρωμένους που κατέκλεισαν το Εκλογικό Κέντρο, ο υπ. Περιφερειάρχης, Σπ. Σπύρου, αναφέρθηκε συνοπτικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, στον τρόπο που βλέπει την ανάπτυξη των Ιόνιων Νησιών, στην περιφερειακή συνείδηση που πρέπει να καλλιεργηθεί ούτως ώστε να μην επικρατεί το αίσθημα της αδικίας σε κανένα από τα νησιά, ενώ, αναφερόμενος στην κρίση που μαστίζει την κοινωνία – εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής – δήλωσε ότι σίγουρα υπάρχει και άλλος δρόμος.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του έκανε λόγο για την τουριστική πολιτική, για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για την ανάγκη να εφαρμοστεί πολιτική ολοκληρωμένου σχεδιασμού, όπως εμπεριέχεται στο πρόγραμμά του και να υλοποιηθούν δράσεις που θα αναδείξουν την αξία των Ιόνιων Νησιών σε όλα τα επίπεδα.
Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους Επτανήσιους, γιατί στις δημοσκοπήσεις δηλώνουν υπέρμαχοι του συνδυασμού του και τον αναδεικνύουν πρώτο, ωστόσο, δήλωσε, ότι απαιτείται ακόμη πολύ δουλειά και προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος ότι ο συνδυασμός του δεν πορεύεται με λόγια αλλά με πράξεις.