Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Σπύρος Σπύρου – Περιοδεία στη Λευκάδα – Προεκλογική ομιλία-Παρουσίαση ειδικών προτάσεων για την ορεινή Λευκάδα και τα Μικρά Νησιά του Ιονίου

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 19.00 στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Ιόνιαν Σταρ» στη Λευκάδα ο συνδυασμός «Νέα Ιόνιος Πολιτεία», με ομιλητή τον υποψήφιο περιφερειάρχη Λευκάδας, Σπ. Σπύρου.
Ο κ. Σπύρου, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στη Λευκάδα, το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό, θα παρουσιάσει στην ομιλία του το πρόγραμμα του συνδυασμού του για τη Λευκάδα και.....
 τα Μικρά Νησιά του Ιονίου.
Ειδικότερα για τη Λευκάδα, θ’ αναφερθεί στις προτάσεις του για την ορεινή περιοχή του νησιού, έτσι όπως εξειδικεύονται στο πρόγραμμά του, ενώ θα δώσει το στίγμα της ανάπτυξης σε όλους τους τομείς της οικονομίας, παραθέτοντας στοιχεία και δεδομένα για τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα.
Ειδική αναφορά θα κάνει ο κ. Σπύρου στο πρόγραμμα και τις προτάσεις του για την ανάπτυξη των Μικρών Νησιών του Ιονίου, που τα βλέπει ως μια ξεχωριστή οντότητα με διακριτά στοιχεία, δίνοντας έμφαση στους τρόπους ενίσχυσης υπαρχουσών δραστηριοτήτων και ανάπτυξης νέων δράσεων, με στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας και ζητούμενο την παραμονή των κατοίκων στα Μικρά Νησιά.
Τέλος, ο κ. Σπύρου θ’ αναφερθεί στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Λευκάδας, που αφορούν στο πολιτισμό και κυρίως στις εκδηλώσεις που έχουν καταστεί θεσμοί για τη Λευκάδα.