Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Οι περιοδείες του Στ. Σαμοϊλη

Την Τετάρτη 20/10, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Σαμοΐλης συναντήθηκε με εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συντονιστικού Συμβασιούχων. Συζητήθηκαν τα εργασιακά προβλήματά τους, με κυρίαρχο το θέμα της εργασιακής τους ανασφάλειας, παρότι καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες σε....
υπηρεσίες του Δημοσίου και του Δήμου. Ο Στέφανος Σαμοΐλης τόνισε την πάγια θέση του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ μ’ εσένα για την Κέρκυρα» για εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και της σταθερής εργασίας, την αντίθεση με το καθεστώς εργασιακής επισφάλειας και τις συμβάσεις Stage.
Οι περιοδείες του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ μ’ εσένα για την Κέρκυρα» συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.
Την Τετάρτη 20/10 κλιμάκιο του συνδυασμού, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Στέφανο Σαμοΐλη και τους υποψήφιους συμβούλους Ανδρέα Γεωργιάδη, Μάνθο Γιαννιό, Βασίλη Κοντάλιπο, Κική Λουκανάρη, Μαίρη Μιχαλάκη, Σπύρο Μπόικο, Μπάμπη Περδικάρη, Σπύρο Προβατά, Γιάννη Χονδρογιάννη, καθώς και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο της ΑΝ.Α.Σ.Α. Τάσο Τόμπρο, περιόδευσε σε χωριά της Βόρειας Κέρκυρας (Αγραφοί, Καρουσάδες, Αντιπερνοί, Καβαλούρι).
Την Πέμπτη 21/10 θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε Μακράδες, Κρήνη, Λάκωνες, Λιαπάδες, την Παρασκευή 22/10 σε χωριά του Δήμου Εσπερίων, και το Σάββατο 23/10 σε χωριά του Δήμου Μελιτειέων.