Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο Σπ. Σπύρου ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο Κεφαλονιάς και Ιθάκης- Εκδήλωση σήμερα με τους επτανήσιους στην Αθήνα

Εικόνα ενότητας και συμπόρευσης έχει δημιουργηθεί στην Κεφαλονιά μετά την επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα – Ιόνιος Πολιτεία», Σπ. Σπύρου, στο νησί το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου.
Σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. που έγινε στο Αργοστόλι και στην οποία συμμετείχε και ο κ. Σπύρου, εκφράστηκε από τα μέλη η εμπιστοσύνη στους συνδυασμούς για Περιφέρεια και Δήμο, που στηρίζει το Κόμμα, δηλώθηκε δε η ενεργή σύμπραξη και αρωγή.
Στις επισκέψεις που ο υπ. Περιφερειάρχης έκανε σε φορείς και υπηρεσίες στην πρωτεύουσα του νησιού, η αποδοχή ήταν εμφανής και όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Σπύρου, «ο συνδυασμός του έχει μπει στη συνείδηση του κεφαλλονίτικου λαού ως...
συνδυασμός νίκης και προοπτικής».
Ο κ. Σπύρου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαφών που είχε στο νησί ανακοίνωσε τα ονόματα εκείνων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, ενώ την προσεχή Δευτέρα θα επιστρέψει στο νησί για να συνεχίσει την περιοδεία του (για ένα ακόμη διήμερο) στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.


Το ψηφοδέλτιο Κεφαλονιάς και Ιθάκης


Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης: Σωτήρης Κουρής


Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ιθάκης: Καπότη Δήμητρα και Σαρδελή Σμαράγδα.


Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Κεφαλονιάς: Ανδρεάτος Άγγελος, Βολτέρα Ευανθία, Γασπαρής Ιωάννης, Γρουζή Τζόγια, Καβαλλιεράτος Ανδρέας, Μαγουλάς Παναγής, Μπαγιώτη Αικατερίνη, Παρίσης Μιχάλης, Πεφάνης Χαράλαμπος, Στεφάτου Ειρήνη και Φιορεβάντες Ευάγγελος.


Εκδήλωση με ετεροδημότες


Στους επτανήσιους απόδημους θα μιλήσει σήμερα στις 20.00 στο ξενοδοχείο «Καράβελ» στην Αθήνα, ο υπ. Περιφερειάρχης, Σπ. Σπύρου.