Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα Ηλία Μπεριάτου προς τους πολίτες των Ιονίων Νήσων

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες
Φίλοι και φίλες
Τώρα που τέλειωσε ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών 2010 και έχουμε τα ευνοϊκά για μας τελικά αποτελέσματα, θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου όσο και στο συνδυασμό μας ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ.
Ξεκινήσαμε πριν από σαράντα περίπου ημέρες -κυριολεκτικά από το μηδέν- και φθάσαμε σήμερα να είμαστε...
ένα βήμα πριν από την τελική νίκη. Δουλέψαμε συστηματικά και δώσαμε έναν αγώνα τίμιο, ειλικρινή, καθαρό, σεβόμενοι τους συνυποψηφίους μας και ενημερώνοντας τους πολίτες για το πρόγραμμά μας, τις θέσεις και τις προτάσεις μας.
Την επόμενη Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, πρέπει να δώσουμε όλοι και πάλι το παρόν για να αναδείξουμε εκείνους που θα αναλάβουν τις τύχες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Πιστεύουμε ότι το ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ είναι ο μόνος συνδυασμός που εγγυάται τη θεμελίωση των νέων θεσμών και τη δρομολόγηση της ανάπτυξης γιατί διαθέτει τη γνώση, την εμπειρία και προπαντός τη θέληση να πετύχει τους στόχους του.
Με τη δική σας υποστήριξη και βοήθεια θα μπορέσουμε από την 1η Ιανουαρίου 2011 να κάνουμε πράξη το όραμα και το σχέδιο μας για τα Επτάνησα. Η νέα αιρετή περιφέρεια είναι η μεγάλη ευκαιρία για ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Για ένα καλύτερο μέλλον για τα νησιά μας και για τους κατοίκους τους.
Ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή!
Καλούμε όλους τους πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί μας!
Την επόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 επιλέγουμε:
ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ!
Συμμαχία για το περιβάλλον, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό


Με θερμούς πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Ηλίας Μπεριάτος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
Επικεφαλής του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ