Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας

Φίλες και Φίλοι
Η «Νέα Δημοκρατία» και ως εκ τούτου και η ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας, εξαρχής έδωσε την στήριξή της, σε Δήμο και Περιφέρεια αντίστοιχα, σε δύο υποψηφιότητες και δύο ψηφοδέλτια, τα οποία συνέθεταν και συνθέτουν ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις.
Η πορεία και το πολιτικό ήθος του Σπύρου Σπύρου και του Γιάννη Τρεπεκλή, καθώς και όλων αυτών που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτιά τους, αλλά και....
ο πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας που διεξήγαγαν μας κάνουν υπερήφανους, ως παράταξη και δικαιώνουν την στήριξη που παρείχαμε σε αυτούς.
Θέλουμε να συγχαρούμε και τους δύο, αλλά και όλους όσους έδωσαν τον αγώνα μαζί τους, έναν προς έναν, για την νίκη τους.
Μία νίκη η οποία για να υπάρξει, κατάφερε, με πολύ προσπάθεια, να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια που έθετε συνεχώς, συστηματικά και ακατάπαυστα η κυβερνητική παράταξη.


Φίλες και Φίλοι,
Είμαστε σίγουροι ότι εγκαινιάζεται για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, αλλά και για τον Δήμο της Κέρκυρας μία νέα και ελπιδοφόρα εποχή.
Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια.
Πρέπει όμως όλοι, ανεξαρτήτως χρωμάτων και ιδεολογιών, να γίνουμε συμμέτοχοι και ενεργοί πολίτες στο νέο αυτό αυτοδιοικητικό τοπίο το οποίο ανοίγεται για την Κέρκυρα και τα Επτάνησα.
Ευχαριστούμε, από βάθους καρδιάς όλους τους Κερκυραίους και τις Κερκυραίες, αλλά και όλους τους Επτανήσιους για την βοήθεια που παρείχαν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια των δύο συνδυασμών.
Είναι δεδομένο ότι η νίκη αυτή ανήκει σε όλους.
Κερδισμένος είναι πάνω απ’ όλα ο τόπος μας και η τοπική αυτοδιοίκηση. Κοιτάμε πλέον όλοι μπροστά με αισιοδοξία και προσβλέπουμε στην συνεργασία όλων των πολιτικών και των κοινωνικών δυνάμεων για την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων του τόπου μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ