Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;;;;;;

Διαβάστε ένα απόσπασμα της απόφασης της ΕΚΑΠ (Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης). Για ποιο πράγμα μας είναι χρήσιμη; Είανι χρήσιμη διότι αναφέρεται στον υποψήφιο Περιφερειάρχη....
και μέλος του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Καλούδη.
Τι λέει η απόφαση; Η απόφαση λέει ότι ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΛΟΝΟΤΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕς ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ.
Ο ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΘΩΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΗΤΑΝ Ο Η. ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΑΠ


Η Ε.ΚΑ.Π. κατά τη σημερινή συνεδρίασή της υπό την Προεδρία του Προέδρου της σ. Γιώργου Ανωμερίτη και παρόντων των μελών της, Λιλίκας Βασιλάκου, Γιώτας Γαζή, Μαρίας Κυριακοπούλου, και Κώστα Τριαντάφυλλου συζήτησε και αποφάσισε τα ακόλουθα:
1. Αυτοδιοικητικές Εκλογές
(……)
1β. Στην Ε.ΚΑ.Π. θα παραπέμπονται άμεσα μόνο οι επικεφαλής των συνδυασμών.
2. Πειθαρχικές Υποθέσεις
• Φωκίδα: Πέτρου - Δρακάκης. Αποφασίσθηκε να κληθούν από τον Πρόεδρο στην Ε.ΚΑ.Π.
• Κέρκυρα: Υποψηφιότητα Καλούδη. Μετά την παραίτησή του διαγράφεται οριστικά των Μητρώων του Κινήματος.
• Κέρκυρα: Ο κατηγορηθείς για χρηματισμό υπάλληλος του Υπ. Οικονομικών διαγράφεται από τα Μητρώα του Κινήματος βάσει του άρθρου 8.
(……).
Για την Ε.ΚΑ.Π.
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Ανωμερίτης