Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Γεωργάτος καλεί τους επτανησιακά αναγεννημένους σε συστράτευση

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Γεωργάτος και όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κεφαλονιάς & Ιθάκης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους τίμησαν με την ψήφο τους τη παράταξή μας με επικεφαλής τον Ηλία Μπεριάτο.
Η παράταξή μας το «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» ήρθε δεύτερη σε ποσοστά με.....
μικρή διαφορά από το ψηφοδέλτιο του κ. Σπύρου, παρά την παρουσία του συγγενούς πολιτικά με το δικό μας ψηφοδέλτιο, ψηφοδελτίου του κ. Καλούδη, που σημείωσε αξιοπρόσεκτη επιτυχία.
Εν όψει της 2ης Κυριακής καλούμε τους ψηφοφόρους των Νησιών μας σε συμπόρευση για να μη χαθεί η ευκαιρία μιας ισχυρής Περιφερειακής Αρχής που για πρώτη φορά θα αναλάβει τα ηνία της Αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Ιονίων Νήσων.
Ιδιαίτερο προσκλητήριο απευθύνουμε προς τους φίλους και τις φίλες που ψήφισαν το ψηφοδέλτιο του κ. Καλούδη, με το οποίο υπήρξαν και οξείες αντιπαραθέσεις και από τα δύο μέρη, συχνό φαινόμενο σε ένα προεκλογικό αγώνα .
Τα κοινά στοιχεία που μας ενώνουν, μέσα από τους πολύχρονους κοινούς αγώνες είναι απείρως περισσότερα από αυτά που μας χώρισαν τις τελευταίες 40 ημέρες. Κοιτώντας μπροστά για ένα καλύτερο αύριο των Νησιών μας απευθύνουμε προσκλητήριο συστράτευσης.
Οι πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, όπως και των άλλων Νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, κρίνοντας και συγκρίνοντας, ζητούν μια Περιφερειακή Αρχή που θα Διοικήσει, θα Σχεδιάσει, θα Προγραμματίσει και θα Υλοποιήσει έργα και δράσεις όπως απαιτεί το όραμα τους και η Εθνική επιταγή για Ανάπτυξη γρήγορα και παντού.
Μια Περιφερειακή Αρχή αξιόπιστη που πραγματικά πιστεύει σε αυτό, για μια συνεκτική Περιφερειακή Αρχή που θα αναλάβει, με γνώση, με εμπειρία, με νέες ιδέες όπως απαιτεί η σημερινή πραγματικότητα.
Στις 14 Νοέμβρη ζητάμε την ψήφο όλων των Επτανησίων γιατί το πρόγραμμα του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» , ο Ηλίας Μπεριάτος, όλοι οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι μπορούν να εγγυηθούν την αναπτυξιακή αυτή πορεία και τη συνοχή της Περιφέρειας.