Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Καθαρός ο αγώνας του Ηλ. Μπεριάτου

Τον κύκλο των μετεκλογικών επισκέψεών του στα Ιόνια νησιά ξεκίνησε από τη Ζάκυνθο, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ιόνιο Αρχιπέλαγος” που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, Ηλίας Μπεριάτος, εκφράζοντας την πρόθεσή του να παραμείνει και να λειτουργήσει από τη θέση που κατέλαβε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.Ο κ. Μπεριάτος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε παρουσία του βουλευτή Δημήτρη Βαρβαρίγου και του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Γιαννάτου, αφού.....
ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που τον στήριξαν τοπικά και οι οποίοι για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι το νησί μας επιλέγει δημοκρατικά, δήλωσε ότι έδωσε τον δικό του καθαρό, τίμιο και ειλικρινή αγώνα για αυτό πέρασε στο δεύτερο γύρο και διεκδίκησε επάξια τη νίκη. Ωστόσο, σέβεται το αποτέλεσμα διότι αποτελεί λαϊκή ετοιμηγορία.
Έστειλε και το δικό του προσωπικό μήνυμα ξεκαθαρίζοντας ότι στην προσπάθεια τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του δεν υπήρξε παρασκήνιο και συμφωνίες με κανέναν. Εξέφρασε την πικρία του ότι ενώ η προεκλογική του τακτική περιορίστηκε σε αντιπαράθεση στη βάση των προγραμμάτων κάθε συνδυασμού και δεν έκανε καμιά προσωπική επίθεση σε κανέναν, ο ίδιος δέχθηκε με τη ρίψη προσβλητικών φειγ – βολάν τόσο στο νησί μας όσο και στην Κέρκυρα.
Στα αρνητικά του αποτελέσματος προσμέτρησε τον ελάχιστο χρόνο που είχε ως συνδυασμός να προετοιμάσει τον αγώνα του καθώς παρείχε πλήρη κάλυψη στα όσα προ ημερών δήλωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος, Λευτέρης Γιαννάτος, περί μη στήριξη του συνδυασμού από προβεβλημένα στελέχη και μη λήψη κεντρικών αποφάσεων για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος που στοίχισε στον συνδυασμό τη νίκη στην Περιφέρεια.
Αναφορικά με τη διαγραφή του Γιώργου Καλούδη, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου, από τα μητρώα μελών του Πασοκ αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε.
Στο ζήτημα του χρόνου που είχε να δράσει ο συνδυασμός και στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Μπεριάτου, στάθηκε και ο Βουλευτής, Δημήτρης Βαρβαρίγος, σημειώνοντας πως η ποιοτική διαφορά του επικεφαλής πλέον της μειοψηφίας στο περιφερειακό συμβούλιο, θα φανεί στις συνεδριάσεις του Οργάνου.


ΠΗΓΗ: http://www.imerazante.gr/