Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Σύησκεψη οργανώνει το ΠΑΜΕ

Η γραμματεία του ΠΑΜΕ Κέρκυρας χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους νέους, τους ανέργους που συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Δεκέμβρη αντιστεκόμενοι στην μοιρολατρία και τα τρομοκρατικά διλλήματα.
Η προχθεσινή απεργία στην Κέρκυρα αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο κρίνεται επιτυχημένη και μαζική. Αποτέλεσε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στην...
 κλιμάκωση της πάλης και της δράσης της εργατικής τάξης. Η μεγάλη συμμετοχή οφείλεται τόσο στην όξυνση των προβλημάτων της εργατικής τάξης όσο όμως και στη δράση του ΠΑΜΕ που όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσε τη μάχη με καλύτερο σχέδιο και επιμονή.
Η επίθεση που συντελείται δεν έχει σαν στόχο μόνο την εργατική τάξη αλλά θα πλήξει και όλους τους μικρούς επαγγελματίες, τους αγρότες, τους νέους, τους συνταξιούχους. Η απάντηση πρέπει να δοθεί μέσα από ένα ενιαίο μέτωπο.
Στο πλαίσιο αυτό η γραμματεία του ΠΑΜΕ Κέρκυρας καλεί σε σύσκεψη όλους τους εργαζόμενους της Κέρκυρας με θέμα συζήτησης την οργάνωση και την κλιμάκωση του αγώνα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας.