Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΡΙΣΑ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011-ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

Με δώρο 5 ορίων για το Χειμερινό Πρωτάθλημα ξεκίνησε η χρονιά για τους τρεις αθλητές του ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ που έλαβαν μέρος σε ημερίδα στην Λάρισα
Ο Κων/νος Καββαδίας ,η Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα και η Μουλίνου Σοφία χωρίς να διακόψουν την προετοιμασία τους συμμετείχαν σε αγώνες πρόκρισης στη Λάρισα στις 8/1/2011 κάνοντας έτσι ένα...........
αγωνιστικό τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας τους την περίοδο των εορτών. Αν και τις προηγούμενες ημέρες ακολούθησαν ένα δύσκολο προπονητικό πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις κατάφεραν οι δύο από αυτούς να πετύχουν 5 όρια Χειμερινών και θερινών Αγώνων.


Συγκεκριμένα η Παπαγεωργίου με 33.59 στα 50μ. ύπτιο και 1.13.11 στα 100 ύπτιο Γυναικών εξασφάλισε εκτός από το Χειμερινά και τα θερινά όρια Πανελληνίου Πρωταθλήματος ενώ το 33.68 στα 50 πεταλούδα Γυναικών χωρίς να είναι ατομικό ρεκόρ αποτελεί όριο Χειμερινών αγώνων.
Δύο σε αυτή την ημερίδα ήταν τα όρια της Μουλίνου Σοφίας που συνοδεύτηκαν και απο ατομικά ρεκόρ στα 50 μ. πεταλούδας γυναικών με επίδοση 32.60 και στα 50 ελεύθερο με επίδοση 29.55 δείχνουν ότι η κολυμβήτρια βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Σχετικά ικανοποιητικές οι επιδόσεις του Κων/νου Καββαδία στην πρώτη του ουσιαστικά συμμετοχή σε αγώνες την φετινή περίοδο. Επόμενο ραντεβού για όλους τους αθλητές τα επίσημα όρια της Ομοσπονδίας 22-23 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα.


Συνοδός-Προπονητής : Σταμπολής Πάρης