Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Συναντήσεις του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδας- Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου με τους δημάρχους Καλαμάτας και Βόρειας Κυνουρίας- Συσκέψεις με γενικούς διευθυντές και υπηρεσιακά στελέχη

To Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο καθώς και η προώθηση σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τους δήμους Καλαμάτας και Βόρειας Κυνουρίας αποτέλεσαν το αντικείμενο των συναντήσεων του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου με τους δημάρχους Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα και Βόρειας Κυνουρίας κ. Μανώλη Σκαντζό που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο.................
γραφείο του στην Τρίπολη.
Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κουβέντιασε διεξοδικά με το δήμαρχο Καλαμάτας για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου, το οποίο έχει κατατεθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Χωροταξίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο γραφείο του για την τελική υπογραφή. Στη συζήτηση δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στις παρατηρήσεις που έχουν επί του σχεδίου.
Στη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα με το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας συζητήθηκαν το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του δήμου, ζητήματα σχετικά με την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης, την ολοκλήρωση των δικτύων του βιολογικού και της αποχέτευσης καθώς και τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
Επίσης ο Γενικός Γραμματέας κ. Τάσος Αποστολόπουλος είχε συνεχείς συναντήσεις με διευθυντές των υπηρεσιών και υπηρεσιακά στελέχη προήδρευσε και συσκέψεις με τους τρεις Γενικούς Διευθυντές της Αποκεντρωμένης Διοίκησης των Διευθύνσεων Εσωτερικής Λειτουργίας κ. Ιωάννη Φουρκαλίδη, Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής κ. Διονύσιο Παναγιωτόπουλο και Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων κ. Αντώνιο Κανταρτζόπουλο,.
Ακόμη με απόφαση του κ. Τάσου Αποστολόπουλου τοποθετήθηκαν οι τμηματάρχες της Διεύθυνσης Διοίκησης ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα στελεχωθούν σε επίπεδο τμηματαρχών και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.