Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο σχεδιασμός της περιφερειακής ανάπτυξης ήταν το κύριο θέμα στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, των επτά Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένης Διοίκησης και των δεκατριών Περιφερειαρχών της χώρας.
Στην διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκε η ανάγκη....
 στενότερης συνεργασίας μεταξύ του Κράτους και των αιρετών περιφερειακών αρχών, ενώ προγραμματίστηκαν δράσεις που συντείνουν στην ταχεία και επωφελή αξιοποίηση των πόρων του Ε.Σ.Π.Α. και του νέου επενδυτικού νόμου.
«Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση κατά την οποία θέσαμε τις προτεραιότητες που θα κληθούμε να υλοποιήσουμε κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και τον τρόπο διαμόρφωσης μιας νέας συλλογικότητας», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.
Σήμερα ο κ. Αποστολόπουλος θα έχει σειρά συναντήσεων στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης με θέματα συζήτησης τα διαρθρωτικά ταμεία και την διαχείριση στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο.