Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Εκοψε την πίτα της η Κερκυραϊκή Ένωση Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Σπυρίδων»

Ευχές για καλή χρονιά, υγεία και χαμόγελο αντάλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κερκυραϊκής Ένωσης Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Σπυρίδων» με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στα γραφεία της Ένωσης. Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και η καλή διάθεση πλημμύριζε την αίθουσα. Ο Πατήρ Δημήτριος Καββαδίας ευλόγησε τη βασιλόπιτα και όλοι μοιράστηκαν την αγωνία για το ποιος θα είναι ο τυχερός και θα κερδίσει το φλουρί. Ο πρόεδρος Νικόλαος Αλεξάκης μοίρασε τα κομμάτια και φάνηκε πως φέτος είναι η χρονιά του χορευτικού μας συγκροτήματος μια και στο δικό του κομμάτι βρέθηκε το φλουρί.
Δεν ήταν αναγκαίο να πέσει φυσικά το φλουρί για να γνωρίσουμε ότι φέτος θα...
είναι μια ακόμα καλύτερη χρονιά για το χορευτικό του Συλλόγου μας. Τα παιδιά ήδη δουλεύουν πολύ σκληρά και προετοιμάζουν εκπλήξεις για τον ετήσιο χορό μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων «Privée» . Το μόνο στοιχείο που έχει δοθεί μέχρι στιγμής είναι ότι μετά από τους κερκυραϊκούς χορούς, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν χορογραφίες μιούζικαλ με την επιμέλεια της κυρίας Καφαντάρη και του κυρίου Κατίδη.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της χορωδίας μας και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου αυτής του χορευτικού παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Καλή χρονιά σε όλους!