Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Κάλεσμα του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην απεργία της 23ης Φεβρουαρίου

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ μετά από πολλές ημέρες άρνησης και αναβλητικότητας αποφάσισε απεργία για της 23 Φλεβάρη. Πιστή στον άθλιο προδοτικό της ρόλο αδιαφόρησε για τις αποφάσεις εκατοντάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων του ιδιωτικού και δημόσιου Τομέα που είχαν αποφασίσει απεργία στις 10 Φλεβάρη με στόχο να μην χαθεί χρόνος στην αδυσώπητη επίθεση που εξαπολύουν εργοδότες και κυβέρνηση.
Επιδίωξη της είναι να λειτουργήσει ως ένας ακόμα ελιγμός εκτόνωσης και........
αποπροσανατολισμού. Ως μία ακόμα απεργία ντουφέκια στο αέρα και άλλοθι στην άθλια τακτική τους.
Συνειδητά και χωρίς καμιά ντροπή οι ηγεσίες της ΠΑΣΚΕ της ΔΑΚΕ και της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ που αποτελούν την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ δίνουν χρόνο:
• Στους εργοδότες και στην επίθεση τους που αξιοποιώντας τον νόμο της κυβέρνησης για την Κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων επιδιώκουν γρήγορα να μετατρέψουν τους χώρους δουλειάς σε μεσαιωνικά κάτεργα.
• Στην τρόικα που έρχεται τις επόμενες ημέρες και σε συμφωνία με την κυβέρνηση και τους ντόπιους κεφαλαιοκράτες να φτιάξουν νέες αλυσίδες που θα δένουν χειροπόδαρα τους εργαζόμενους στις επιδιώξεις του κεφαλαίου.
• Στην κυβέρνηση που η επίθεση της ενάντια στο σύνολο των δικαιωμάτων του λαού μας αυτή την περίοδο περνάει σε νέα φάση με στόχο να τσακίσει ότι έχει μείνει από τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα στις εργασιακές σχέσεις στις συντάξεις ‚ την Παιδεία‚ την υγεία και την λαϊκή περιουσία. Κλείνει ακόμα σχολεία και νοσοκομεία για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, ληστεύει μαζί με τους κεφαλαιοκράτες τα λαϊκά στρώματα με νέα κύματα ανατιμήσεων σε όλα τα αγαθά που οι λαϊκές οικογένειες χρησιμοποιούν.
• Για μια ακόμα φορά η προδοτική ηγεσία της ΓΣΕΕ λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Το ΠΑΜΕ και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα μετατρέψουν σε μπούμερανκ την άθλια τακτική τους.


Για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας το σωματείο μας σας καλεί
σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 14 Φλεβάρη
5.30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας
κόντρα στη λογική της μοιρολατρίας της ηττοπάθειας και του συμβιβασμού
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ, 10 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΣΑΡΟΚΟ