Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΞΩΝ

Με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Ι. Μαγκριώτη, συναντήθηκε σήμερα (14/2/2011) στη Βουλή, ο Βουλευτής Κέρκυρας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Νίκος Δένδιας.
Στην εν λόγω συνάντηση, ο κ. Μαγκριώτης ενημέρωσε τον κ. Δένδια για....
την αμέριστη στήριξη του έργου ύδρευσης Κέρκυρας και Παξών, η οποία προέκυψε κατά την πρόσφατη κυβερνητική σύσκεψη των συναρμόδιων Υπουργών (κ.κ. Ρέππα, Χρυσοχοίδη και Μπιρμπίλη) με αντικείμενο τα σημαντικά συγχρηματοδοτούμενα έργα της χώρας. Επεσήμανε, επίσης, ότι, εντός της εβδομάδος θα μεταβεί στις Βρυξέλλες αρμόδιο μέλος της Κυβέρνησης (πιθανότατα ο κ. Χρυσοχοϊδης), ώστε να επιλύσει τυχόν προβλήματα με τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Εν συνεχεία, ο κ. Δένδιας είχε εκτενή ανταλλαγή απόψεων για το θέμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους Βουλευτές κ.κ. Ά. Γκερέκου και Χ. Χαραλάμπους, ενώ, επίσης, ενημέρωσε σχετικά τον Περιφερειάρχη κ. Σ. Σπύρου, τον Δήμαρχο κ. Ι. Τρεπεκλή, τον Πρόεδρο του ΕΕ κ. Χονδρογιάννη, τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Σπίγγο.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στο πλαίσιο της προσπάθειας προώθησης του έργου, ο κ. Δένδιας προτίθεται να μεταβεί προσωπικά στις Βρυξέλλες το προσεχές διάστημα.