Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Κέρκυρας

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, Σας καλώ σε συνεδρίαση (5η / 2011) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας στη Συνεδριακή Αίθουσα στο χώρο της Παλαιόπολης ή Μον–Ρεπό την 28 Φεβρουαρίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα :.....
1. Ανακοινώσεις.
2. Πέντε επίκαιρες προφορικές ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού, μια από κάθε παράταξη της μειοψηφίας και μία από έναν σύμβουλο της πλειοψηφίας.
3. Μία γραπτή ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Λέσση προς τον κ. Δήμαρχο Κέρκυρας.
4. Δύο γραπτές ερωτήσεις του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σταμάτη Πελάη προς τον κ. Δήμαρχο Κέρκυρας.
5. Επαναληπτική ψηφοφορία για την εκλογή ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
6. Συγκρότηση Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Κέρκυρας – Καθορισμός χρόνου διάρκειας αυτής.
7. Λήψη απόφασης περί συγχωνεύσεως Δημοτικών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου στο Δήμο Κέρκυρας, δημιουργία νέου νομικού προσώπου και ορισμός Δ.Σ. αυτού.
8. Λήψη απόφασης περί συγχωνεύσεως σχολικών επιτροπών Α/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης στο Δήμο Κέρκυρας, δημιουργία νέου Νομικού Προσώπου και ορισμός Δ.Σ. αυτού.
9. Λήψη απόφασης περί συγχωνεύσεως Σχολικών Επιτροπών Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης στο Δήμο Κέρκυρας, δημιουργία νέου Νομικού Προσώπου και ορισμός Δ.Σ. αυτού.
10. Λήψη απόφασης περί διατηρήσεως αυτοτελούς Νομικού Προσώπου στο Δήμο Κέρκυρας, παρ. 3 άρθρο 103 του Ν. 3852/2010 και καταστατική προσαρμογή.
11. Έγκριση οικονομοτεχνικής μελέτης, συγχώνευση Κοινωφελών Επιχειρήσεων Δήμου Κέρκυρας, ορισμός Δ.Σ. αυτού.
12. Έγκριση οικονομοτεχνικής μελέτης, εδαφική επέκταση και συγχώνευση ΔΕΥΑ Δήμου Κέρκυρας και ορισμός Δ.Σ.
13. Έγκριση οικονομοτεχνικής μελέτης, συγχώνευση Ανωνύμων Εταιρειών στο Δήμο Κέρκυρας και ορισμός Δ.Σ.
14. Έγκριση οικονομοτεχνικής μελέτης, προσαρμογή Αναπτυξιακής Ανωνύμου Εταιρείας στο Δήμο Κέρκυρας και ορισμός Δ.Σ.
15. Λήψη απόφασης περί χαρακτηρισμού ως πλεονάζοντος προσωπικού των Κοινωφελών Επιχειρήσεων και μεταφορά του σε άλλες επιχειρήσεις του Δήμου Κέρκυρας.
16. Λήψη απόφασης περί θέσεως σε λήψη και εκκαθάριση επιχειρήσεων του Δήμου Κέρκυρας.
17. Συγκρότηση Επιτροπών ΕΚΠΟΤΑ (άρθρο 46).
18. Ορισμός Μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ιχθυοκαλλιέργειας Λίμνης Κορισσίων.
19. Ορισμός Μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ιχθυοκαλλιέργειας Λίμνης Αντινιώτη.
20. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων χρημάτων στην εταιρεία «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΗΣ Α.Ε.» για το ξενοδοχείο KERKYRA GOLF.
21. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων χρημάτων στην εταιρεία «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΗΣ Α.Ε.» για το ξενοδοχείο LOUIS CORCYRA BEACH.
22. Κατανομή ποσού για κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολείων έτους 2011 (Α’ Κατανομή 2011).
23. Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για οικόπεδο εντός οικισμού στη θέση <<Αγ. Γουργή - Ζαχέϊκα>> Δ.Δ. Κομπιτσίου ότι προϋφίσταται αυτοτελές της 24-4-1977».
24. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Κέρκυρας με τον αναπληρωτή του για τη γνωμοδοτική επιτροπή για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.
25. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Κέρκυρας με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση επιτροπής χαρακτηρισμού Λουτρικών εγκαταστάσεων ως πολυσύχναστων ή μη.
26. Έγκριση του από 22/12/2010 πρακτικού της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου Κέρκυρας για την εξακρίβωση των όρων και των προϋποθέσεων που απαιτούνται για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος εκμίσθωσης μοτοσικλετών άνω των 50cc στον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΤΡΩΤΣΟ & ΥΙΟΙ.
27. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΡΟΠΑ».
28. Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος.
29. Ορισμός υπολόγου Διαχειριστή της πράξης «Μελέτες και έργα διαχείρισης στερεών αποβλήτων ΧΥΤΑ Τεμπλονίου».
30. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κέρκυρας του προγράμματος «Δράσεις πολιτισμού 2011 στην Κέρκυρα».
31. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για τη μετάβαση του Αντιδημάρχου Διοίκησης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας και Ποιότητας Ζωής κ. Γεώργιου Πανταζή στην Αθήνα για θέματα της αρμοδιότητάς του.
32. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για τη μετάβαση του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Αναστάσιου Μοναστηριώτη στην Αίγινα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο ορκωμοσίας στην Αίγινα του Πρώτου Κυβερνήτη της Νεότερης Ελλάδος.