Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για το ΑΚΤΗ ΜΕΣΟΓΓΗ

Παρακολουθώντας όλη τη διαδικασία σχετικά με την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου ΑΚΤΗ ΜΕΣΟΓΓΗΣ και βλέποντας ενέργειες που δεν συνάδουν με τη νομιμότητα και την ίση αντιμετώπιση των εργαζομένων, καλούμε την εργοδοσία του ξενοδοχείου να τηρήσει το Νόμο και να απασχολήσει όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι εργαζόταν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο πριν από το κλείσιμό του.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ οποιαδήποτε απόπειρα...
 αποκλεισμού των εργαζομένων.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ οποιεσδήποτε συμφωνίες εκπροσώπων τους όπως του Συνδέσμου Ξενοδοχουπαλλήλων Κέρκυρας οι οποίες γίνονται με την εργοδοσία, ερήμην αλλά και εις βάρος μερίδας των εργαζομένων.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ το δίκαιο αγώνα ΟΛΩΝ των ξενοδοχοϋπαλλήλων για δουλειά άσχετα με το αν είχαν απεργήσει ή όχι, ανεξάρτητα εάν εκπροσωπούνται είτε από το Εργατικό Κέντρο ή τον Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων ή το Σωματείο Μαγείρων και Μπουφετζήδων.
ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ως αντιεργατική, αντισυνδικαλιστική και όλως δογματική την ανακοίνωση του Συνδέσμου Ξεν/λων και του Προέδρου του Σταματίου Πελάη οι οποίοι καλούν εκβιαστικά τους εργαζόμενους να πάρουν «χαμπάρι» ότι ο μοναδικός δρόμος για να δουλέψουν είναι να πάνε στο Σωματείο τους ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ την ηγεσία του Εργατικού Κέντρου να σταθεί και να συμπαρασταθεί σε όλους τους εργαζόμενους, να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να αναλάβει τα ηνία του αγώνα των εργαζομένων.