Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» σχετικά με το πρόβλημα των εργαζομένων στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της Κέρκυρας

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Κέρκυρας «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» δηλώνει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους του ΕΑΚ Κέρκυρας που παραμένουν απλήρωτοι τις γιορτινές μέρες , χωρίς καταβολή του μισθού και του εορταστικού δώρου του Πάσχα και χωρίς να είναι ξεκάθαρο το πότε θα πληρωθούν.
Όπως πληροφορηθήκαμε , αφού είδαμε αναρτημένα στο ΕΑΚΚ τα πανό των...
 εργαζομένων , η αιτία αυτού του προβλήματος είναι η καθυστέρηση της αποστολής της κρατικής λειτουργικής επιχορήγησης προς το ΕΑΚΚ που δεν έχει σταλεί καθόλου μέσα στο 2011.
Εμείς ως αθλούμενοι και μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του νησιού μας κάνουμε καθημερινή χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚΚ και γνωρίζουμε την τεράστια σημασία και προσφορά που έχει το ΕΑΚ στα αθλητικά δρώμενα της Κέρκυρας εδώ και δεκαετίες.


Έτσι καταδικάζουμε κάθε γεγονός υποβάθμισης και πρόκλησης προβλημάτων στην εύρυθμη λειτουργία του μοναδικού αθλητικού συγκροτήματός μας.


Ενώνουμε κι εμείς τη φωνή μας με πολλούς άλλους και ζητάμε άμεση αποστολή της κρατικής επιχορήγησης , που άλλωστε ολοένα και μειώνεται τα τελευταία χρόνια.


Επίσης ζητάμε την άμεση καταβολή των οφειλομένων στους συναδέλφους εργαζόμενους στο ΕΑΚΚ, αφού κι εμείς είμαστε εργαζόμενοι στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα , που διεξάγουν ένα δίκαιο αγώνα με στόχο το αυτονόητο για όλους τους εργαζόμενους., δηλαδή να καταβάλλεται έγκαιρα ο μισθός τους.