Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Σύσκεψη Βακιρζή- Δημάρχου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, μεταξύ του Δημάρχου Κέρκυρας κ. Γιάννη Τρεπεκλή, του περιφερειακού διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας EASY JET κ. Βακιρζή και εκπροσώπων των τουριστικών φορέων του νησιού, προκείμενου να εξετασθεί η δυνατότητα δρομολόγησης από την εταιρεία, χειμερινών πτήσεων από Λονδίνο προ Κέρκυρα.
Ο κ. Βακιρζής, αφού έκανε μια εκτενή αναφορά, γύρω από το προφίλ της εταιρείας του και την πρόθεση της να δρομολογήσει δύο πτήσεις την εβδομάδα από Λονδίνο προς Κέρκυρα, ζήτησε την....
στήριξη των τοπικών παραγόντων και του Δήμου Κερκυραίων, στο κομμάτι της διαφημιστικής προβολής.
Ο Δήμαρχος, στην ενημέρωση του, στάθηκε στα πλεονεκτήματα που έχει η Κέρκυρα κατά τους χειμερινούς μήνες και τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η αγορά, αυτή τη περίοδο. «Οι πτήσεις αυτές από την αγγλική αγορά, θα αποτελέσουν μια οικονομική ανάσα για την Κέρκυρα» είπε χαρακτηριστικά. Κλείνοντας ο κ. Τρεπεκλής, διαβεβαίωσε τον εκπρόσωπο της εταιρείας, ότι αμέσως μετά τις εορτές του Πάσχα, ο Δήμος σε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς της Κέρκυρας, θα έχει εν νέου συνεργασία με την εταιρεία και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση αυτής της προσπάθειας.