Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σύλληψη δράστη κλοπών επ’ αυτοφώρω – εξιχνίαση κλοπών

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κερκύρας, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 27-5-2011, 20χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση και αναζητείται άγνωστος συνεργός του.
Ειδικότερα πρωινές ώρες της 27-5-2011, ανωτέρω δράστες έθραυσαν υαλοπίνακα πόρτας αυτοκινήτου στην πόλη της Κέρκυρας, με σκοπό να αφαιρέσουν διάφορα...
αντικείμενα από το εσωτερικό του, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Με συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, δράστης εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες της ιδίας ημέρας και αναγνωρίσθηκε από τον παθόντα. Από την προανάκριση προέκυψε ότι το ίδιο βράδυ με το συνεργό του, έθραυσαν υαλοπίνακες και σε άλλα δυο αυτοκίνητα στην πόλη της Κέρκυρας από τα οποία αφαίρεσαν διάφορα προσωπικά είδη.


Συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημ/κών Κέρκυρας.






Σύλληψη για ναρκωτικά




Στη Κέρκυρα, μεσημβρινές ώρες της 27-5-2011 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα σε κατ΄ οίκον έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να κατέχει: α) εξήντα οκτώ (68) γραμ. ακατέργαστη κάνναβη, β) εβδομήντα (70) γραμ. μισοξηραμένα κλωνάρια φυτού κάνναβης, γ) δεκαέξι (16) δενδρύλλια κάνναβης ύψους δέκα (10) εκατοστών έως τριάντα (30) εκατοστών του μέτρου και δ) μια ηλεκτρική ζυγαριά ακριβείας.


Οι ναρκωτικές ουσίες και η ζυγαριά κατασχέθηκαν. Συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημ/κών Κέρκυρας.