Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση της Α. Γκερέκου

1.Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένεται να λειτουργήσει το θερινό τμήμα του ΕΚΑΒ στην Βόρεια Κέρκυρα, στον οικισμό της Αχαράβης. Το τμήμα, το όποιο θα εξυπηρετεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής, θα στελεχωθεί με 4 πληρώματα ασθενοφόρου και θα λειτουργήσει έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Αυτά δήλωσε σε επικοινωνία του με τη Βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ...
κ. Άντζελα Γκερέκου ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Γιάννης Ροτζιώκος. Το ΕΚΑΒ της Κέρκυρας θα ενισχυθεί επίσης και με μια πλήρως εξοπλισμένη μοτοσικλέτα η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής της πόλης και των προαστίων.
2. Σχετικά με την καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης των 1000 ευρώ προς τους 180 άνεργους ξενοδοχοϋπάλληλους της περασμένης τουριστικής περιόδου, η κ. Γκερέκου επιθυμεί να ενημερώσει πως η σχετική Υπουργική Απόφαση έχει δημοσιευθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο στο ΦΕΚ 1233, Τεύχος Β΄, με ημερομηνία 14-6-2011. Η κ. Γκερέκου επικοινώνησε με την Διοίκηση του ΟΑΕΔ προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία καταβολής του επιδόματος.