Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων στα Γουβιά

Με αφορμή την προσωρινή αναστολή των κατασκηνώσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στα Γουβιά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ..Σ. των Παιδικών κατασκηνώσεων «Σταμάτιος Δεσύλλας», Δημήτρης Κλουδάς, δήλωσε:...
«Σε συνέχεια των ανακοινώσεων για την έναρξη λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων της Π.Ι.Ν στα Γουβιά της Κέρκυρας, θέλω να σας ενημερώσω για τα εξής: Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αντίληψης μας πληροφόρησε ότι θα ανακληθούν όλες οι μέχρι σήμερα αποφάσεις περί λειτουργίας των παιδικών εξοχών από τις Περιφέρειες και αυτές θα ανατεθούν στους δήμους της χώρας.
Κατόπιν αυτού και εν αναμονή υπογραφής των σχετικών αποφάσεων, το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε από τον Περιφερειάρχη, αδυνατεί πλέον ως αναρμόδιο να προβεί σε διαδικασίες για τη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων για τη θερινή περίοδο 2011.
Αμέσως με την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων ανάθεσης στους Δήμους, είμαστε στη διάθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα οριστεί να παράσχουμε άμεσα κάθε δυνατή ενημέρωση και βοήθεια με σκοπό τη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων στα Γουβιά».