Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ: Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη στην Πλατεία Σαρόκο στις 7μμ διαδηλώνουμε ενάντια στα χαράτσια, οργανωνόμαστε, απειθαρχούμε στην πληρωμή τους!

Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, αγρότη, νέε & νέα,
τα χαράτσια, οι κεφαλικοί φόροι έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Η ζωή της εργατικής οικογένειας γίνεται καθημερινά Γολγοθάς. Τα φορομπηχτικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα και...
 τα κόμματα της πλουτοκρατίας Ν.Δ., ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη, δεν αφήνουν κανένα στο απυρόβλητο. Καταδικάζουν την πλατιά πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού στην απόλυτη φτώχεια και ανέχεια για να συνεχίζουν απρόσκοπτα να χρηματοδοτούν την κερδοφορία του κεφαλαίου. Μέχρι και το τελευταίο ευρώ από αυτά που καλούν το λαό να πληρώσει, θα κατευθυνθεί στους έλληνες και ξένους τραπεζίτες και πλουτοκράτες δανειστές της χώρας ή θα δοθεί με τη μορφή επιδοτήσεων στο μεγάλο κεφάλαιο.
Την ίδια ώρα που ζητούν από το λαό να ξαναπληρώσει το σπίτι του, απαλλάσσουν από το φόρο για την ακίνητη περιουσία τις βιομηχανίες και τα μεγάλα ξενοδοχεία!!!
Την ίδια ώρα που κάνουν επιδρομή στις τελευταίες αντοχές μας δεν κάνουν τίποτα για να εισπράξουν τα 31 δισ. ευρώ βεβαιωμένους φόρους που χρωστούν μόνο 6000 μεγάλες επιχειρήσεις!!!


Ένας δρόμος μένει για τον εργάτη, τον άνεργο, το συνταξιούχο, τον αυτοαπασχολούμενο, το φτωχό αγρότη, το νεολαίο. Αυτός της οργάνωσης παντού και της μαζικής άρνησης και ανυπα-κοής στα χαράτσια. Ούτε ένα ευρώ στα σεντούκια του κεφαλαίου, για την Ε.Ε. –Ευρωζώνη!


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Μέσα από τα Σωματεία και τους Συλλόγους μας ο εργαζόμενος λαός μπορεί μαζικά και οργανωμένα να πάρει την υπεράσπιση της ζωής του στα χέρια του, να αρνηθεί να πληρώσει τα νέα χαράτσια. Οργανωμένα και μαζικά στους χώρους δουλειάς, στα σωματεία, οι εργαζόμενοι συγκεντρώνουμε τα χαράτσια για να τα επιστρέψουμε στην κυβέρνηση!
Διεκδικούμε αιτήματα που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας. Συζητάμε, προετοι-μαζόμαστε και αποφασίζουμε την πρόταση του ΠΑΜΕ για 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.
Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, αγρότη, νέε & νέα,
τώρα ξεπερνάμε κάθε φόβο και εκβιαστικό δίλημμα, κάθε απειλή που εκτοξεύει η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της. Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει αντί να μας τρομοκρατούν να τρομοκρατήσουμε εμείς την κυβέρνηση-τρόικα και τα κόμματα που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, τα αφεντικά, τους πλουτοκράτες!
Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε κάθε σκέψη και προσπάθεια από μεριά τους να προβούν σε εκδικητικά μέτρα ενάντια στο λαό!
Να επιβάλλουμε την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία και όχι ο λαός!