Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ:Η ΑΠΑΤΗΛΗ "ΕΝΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ!!!

Την ώρα που εξελίσσεται η πιο βάρβαρη επίθεση στην ίδια τη ζωή των εργαζομένων, την ώρα που το πιο αποτελεσματικό εργαλείο στην πάλη τους είναι η ταξική ενότητα, η κοινωνική συμμαχία και αλληλεγγύη, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ απέρριψε την πρόταση του ΠΑΜΕ για κοινή απεργία με τους δασκάλους στις 22 Σεπτεμβρίου (η ΔΟΕ....
 έχει πάρει ήδη απόφαση για απεργία στις 22 Σεπτεμβρίου).
Όλοι μαζί (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ-Συνεργασία-Παρεμβάσεις), με διάφορες δικαιολογίες, αποφάσισαν τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας (ούτε καν στάση εργασίας δηλαδή) και συγκέντρωση στα Προπύλαια (απόφαση Δ.Σ. ΟΛΜΕ 12/9/2011)! Διασπούν την ενότητα των εργαζομένων, αρνούνται την συμπόρευση ακόμα και με τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και έχουν το θράσος να μιλούν για συντονισμό με άλλες Ομοσπονδίες!
Έρχονται και ρίχνουν νερό στο μύλο της κυβέρνησης, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ που, με γκαιμπελίστικη τακτική, προωθούν το «διαίρει και βασίλευε», την έχθρα ανάμεσα στους εργαζόμενους των διάφορων κλάδων, ανάμεσα στους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.
Να γιατί χρόνια τώρα το ΠΑΜΕ μιλάει για συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, επικίνδυνες για τα λαϊκά συμφέροντα.

Όσο πιο γρήγορα οι εκπαιδευτικοί βγάλουν τα συμπεράσματά τους, πάρουν διαζύγιο από αυτές τις ηγεσίες και συσπειρωθούν στο ΠΑΜΕ, τόσο το καλύτερο!