Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Κάλεσμα ΠΑΜε για τα χαράτσια- Να μη λείψει κανείς από καμία κινητοποίηση- Δεν πάει άλλο- Να πληρώσουν και οι πλούσιοι- Να πληρώσουν οι καταθέτες στην Ελβετία- Να πληρώσουν τα λαμόγια- Να παταχθεί η φοροδιαφυγή- ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ

Μετά τα χαράτσια της έκτακτης εισφοράς και του τέλους ακινήτων η κυβέρνηση του ΠΑ-ΣΟΚ ετοιμάζει και άλλα μέτρα. Σχεδιάζουν να ρίξουν το αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ, ε-ξισώνουν το πετρέλαιο θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης. Ενώ παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα πιο επώδυνα μέτρα.
Ένας δρόμος μένει για τον εργάτη, τον άνεργο, το συνταξιούχο, τον...
αυτοαπασχολούμε-νο, το φτωχό αγρότη, το νεολαίο. Αυτός της οργάνωσης παντού και της μαζικής άρνησης και ανυπακοής στα χαράτσια. Ούτε ένα ευρώ στα σεντούκια του κεφαλαίου, για την Ε.Ε. – Ευρωζώνη!
Εργαζόμενε-η
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Καλούμε τα Σωματεία και τους Συλλόγους εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, των αυτοαπασχολούμενων, να πάρουν αποφάσεις άρνησης πληρωμής των χαρατσιών και να οργανώσουν τη μαζική επιστροφή τους.


Κάθε απόγευμα 6-8 τα Σωματεία του ΠΑΜΕ συγκεντρώνουν τα ειδοποιητήρια της εφορίας στην Πλατεία Γιωργάκη.


Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, αγρότη, νέε & νέα,
τώρα ξεπερνάμε κάθε φόβο και εκβιαστικό δίλημμα, κάθε απειλή που εκτοξεύει η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της. Όλοι μαζί μπορούμε.
«Ατομική λύση δεν υπάρχει»
«Όλοι για έναν και ένας για όλους»
Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε κάθε σκέψη και προσπάθεια από με-ριά τους να προβούν σε εκδικητικά μέτρα ενάντια στο λαό!


 Να επιβάλλουμε: την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία και όχι ο λαός!
 Στις 29 του Σεπτέμβρη στις 09:00 με κινητοποιήσεις στις εφορίες της Κέρκυρας επιστρέφουμε μαζικά τα χαράτσια στην κυβέρνηση και την τρόικα!
 Προετοιμάζουμε την μαζική-λαϊκή απάντηση με τις απεργίες στις 5 και 19 του Οκτώβρη!